Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.06.2023 15:06:59

Schválením tzv. obranné smlouvy se ČR stává trvalým vazalem USA.

Schválením tzv. obranné  smlouvy  se ČR stává  trvalým vazalem USA.

Současné schvalování vazalské smlouvy mezi USA a ČR, ve vládních kruzích nazývanou jako obranná smlouva ukrývá pro občany ČR mnohá úskalí a nebezpečí.

 

Především ale, pány poslanci   její schválení  znamená  zbavení se  posledních zbytků  naší státní suverenity v zahraniční oblasti a plnou  oficiální podřízenost americkým zájmům.

Současné  vládě, vzniklé  jen díky volebnímu puči, který zinscenoval bývalý komunistický chameleon Pavel Rychetský, stojící  od  roku 2003  až dodnes  v čele  Ústavního soudu ČR,  se v porovnání s předcházejícími polistopadovými vládami nebývale daří. Bohužel  ne v zájmu  ČR a jejich občanů, ale řečeny slovy současných vládních loutek, v zájmu západních  spojenců.

Za situace, kdy se Fialova  Česko - ukrajinská   vláda  může pyšnit  dosažením  splynutí moci zákonodárné, výkonné a soudní, likvidací a odstraněním pilířů demokratické rovnováhy, navíc  „posychrováno“   mediálně dosazeným agentem Pávkem na Hrad, v době  vzrůstajícího fašismu i v našich zeměpisných šířkách,   je tak zdá se pouze otázkou času, o kolik  hodin  se podaří oddálit  v parlamentu schválení uvedené smlouvy

   Poslanci stran  vládní  pětikolky  v době , kdy   STAN a  TOP 09  jsou na hranici volitelnosti vstupu do poslanecké sněmovny a KDU –ČSL je stranou nevolitelnou, mají na dosah pro americkou stranu historické, vítězné hlasování  týkající se  schválení kolaborantské obranné smlouvy. Hnáni patolízalstvím k západním spojencům, nechtějíc si přiznat, kolikrát nás nechal Západ na „ holičkách“ tak   zatáhnou  naši zemi blíže do válečného konfliktu mezi NATO a RF, který může přerůst v  jadernou světovou  apokalypsu.

Naší vládě  není  nejen  dovoleno, ale její členové ani mnohdy  nechtějí vnímat   realitu  politického světového vývoje. A tak ministerský  eskalátor  zahraničních  problémů  Lipavský,   předčasně se těšící   již letos na dovolenou na Krymu si bude muset  nějakou dobu ještě počkat. Případně využít  nabídky,  které se mu dostalo z ruské strany.  K  „Lipánkovu“  humoru jen na dokreslení. Podle jeho „asistentky“ se máme  podobným mediálním zprávám vyhýbat!  A jen čas ukáže, zda „jistota“   beztrestnosti  zůstane  nejen pro premiéra Fialu a ministryni války Černochovou nadále kamarádem a spojencem.

Ať tak či tak, v  době, kdy dochází ke geopolitické změně světového uspořádaní ve prospěch dominantního postavení států uskupených v BRICS,  čeká ČR minimálně deset let právně schválené  koloniální podřízenosti, kdy se dobrovolně zbavíme  posledních zbytků  svrchovanosti a státní suverenity.  Nehovoříc o ekonomické suverenitě, kterou  jsme ztratili již dávno!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama