Ing. et Ing. Jan Skopeček, Ph.D.

  • ODS
  • Středočeský kraj
  • místopředseda PS PČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,17. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.07.2023 20:26:00

Francie? Nezvládnutá masová migrace z jiných civilizačních okruhů

Francie? Nezvládnutá masová migrace z jiných civilizačních okruhů

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k nepokojům ve Francii.

 Přeji Francii, této krásné zemi s hlubokými kulturními kořeny, ať co nejrychleji obnoví svoji vnitřní bezpečnost. Pro celou Evropu je to další silné varování, co může způsobit nezvládnutá masová migrace z jiných civilizačních okruhů. Migrace těch, kteří nechtějí žít podle principů a pravidel zemí, do kterých přišli.

Vnitřní a vnější bezpečnost spolu se zajištěním spravedlnosti jsou základní a nezbytné funkce státu i pro klasické liberály. Moderní, paternalistické státy, které budou zasahovat a regulovat všechny možné sféry našich životů, ale nezajistí svým občanům bezpečnost, neskončí dobře.

Jde o vážná témata, kterým se nesmíme vyhýbat. Pokud nad tím budou zavírat oči standardní demokratické politické síly, populisté a extremisté (kterým jde o vše jiné, než o demokracii a svobodu jednotlivce) toho využijí.

V těchto těžkých chvílích myslím na slušné Francouze.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama