Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.07.2023 8:28:14

Novou roli první dámy ČR vzala Eva Pavlová pěkně zostra

Novou roli  první  dámy ČR  vzala Eva Pavlová  pěkně zostra

První dáma České republiky Eva Pavlová si nové role užívá plnými doušky.

 

Z poslední doby zatím velmi  krátkého  jejího angažmá provázené jejími rozmary tak lze hodnotit provedení rekonstrukce  za peníze daňových poplatníků v Lumbeho vile, při které  hlavní výdajové položky dosahují částky téměř dvou  milionů Kč. Ale zdá se snad někomu  koberec pro prezidenta a lokaje NATO za 160 tisíc  drahý ? Nebo  snad, že  uvedený pár, marketingový produkt nesouzní se současnou ekonomikou státu a  jeví se jako odporná novodobá šlechta ?

Je otázkou zda manželka současného  prezidenta  coby supermana, reprezentovaná v roli módní ikony, má zatím při realizaci svých představ za peníze daňových poplatníků jeho plné zastání, viz jeho slova „Když projde nové bydlení chlap, tak zjistí, že je to téměř okamžitě k nastěhování. Když ho projde žena, tak tam objeví řadu nedostatků  které je potřeba odstranit  ihned  , které chlap prostě se svým zaměřením na detaily nepostihl“, nebo se jedná o projev určitého „křiváctví“  současného  prezidenta, což je názor,který se občas objevuje  v komentářích na sociálních sítích  k jeho osobě.

     Mainstreamem  u nás dosazený  nový  pár na prezidentský trůn  je veřejnosti zatím veleúspěšně prezentován  stejně jako tomu bylo v případě dosazené prezidentky Zuzany Čaputové  na Slovensku.  Zatímco občanům SR stačilo necelé jedno volební období,  aby   (na základě  vyhodnocení  politické situace na Slovensku americkou ambasádou)  Čaputovou „přiměli“   sdělit  veřejnosti  „své“ rozhodnutí nekandidovat v nadcházejících  prezidentských  volbách,  u nás se takto růžová situace  nejeví  zatím ani náznakem.

   Rozmary první dámy ČR, manželky prezidenta Petra Pavla, veřejnosti známý jako Pávek jsme začali a také skončíme.

Dost možná, že se Eva Pavlová v budoucnosti stane jakousi  sokyní   manželky  prvního  dělnického prezidenta Klementa Gottwalda, Marty, která se  po převratu v roce 1989  stala dobrým terčem   soustavné  mediální  dehonestace. Na adresu Kanceláře prezidenta republiky je třeba uvést, že přes počáteční neochotu  nakonec přeci jen zpřístupnila některé informace týkající se nejen zmíněné rekonstrukce v Lumbeho vile, viz pořad Jany Bobošíkové „Prezident Pavel: změny v Lumbeho vile chtěla manželka. Platíme my“. https://www.youtube.com/watch?v=IdmRlAlCR_M

 Ke cti KPR také, že dokázala na „profesionální“  úrovni  zodpovědět  dotaz, jakým způsobem daňový poplatník může  požádat  o krátkodobé ubytování v rekonstruované  Lumbeho vile, o čemž se každý může každý sám svým dotazem  přesvědčit.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama