Karla Maříková

  • SPD
  • Karlovarský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,57. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.08.2023 17:17:00

Nic nelegálního nedělám, nekradu ani nemám neziskovku

Nic nelegálního nedělám, nekradu ani nemám neziskovku

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu k nařčení v článku, zveřejněném na Seznamzprávy.cz, k vedlejším příjmům v řádu milionů

 Musím se vyjádřit k článku na Seznamu, který mě nařkl, že mi na účet přichází miliony kdo ví od koho. Celý život jsem pracovala a šetřila a nikdy jsem neutrácela a nic si nekoupila. Jednoho dne se prodávaly ve Vykmanově pozemky (zahrady) na developerský projekt a lidé byli nešťastní, kam půjdou. Část pozemku jsem měla v pronájmu i já. Tak jsem vzala veškeré své peníze a tyto pozemky i s nájemci koupila.

Lidé tak mohli zůstat na svých zahradách a taktéž koně, které zde mají ustájení. Peníze, o kterých pan redaktor píše, jsou příjmy za šest let z PS, které jsem musela uvádět, jelikož jsem byla členkou ROP Severozápad, což je mj. neplacená funkce, kde jsem si ze svého platila i cestovné.

Jinak žádný z pozemků není les, ale travnatá plocha. A rybník tam není více než čtyřicet let, je vyschlý, ale na mapách to musí stále držet jako vodní plochu. Dnes tam jsou nálety. Mohla jsem požádat o dotace k jeho obnovení, ale přesně kvůli takovým redaktorům, jako je Nohl, jsem to neudělala.

Některé části pozemku byly ve velmi špatném stavu a vyklízím je ještě dnes. Ve svém majetkovém přiznání jsem nic nezatajila, možná uvedla údaje ještě nad rámec. Přikládám foto (ZDE), v jakém stavu se některé části pozemku nacházely.

Tak pro pana redaktora: Šest let jsem nebyla na dovolené, nekoupila jsem si nové auto a veškeré své úspory jsem investovala, aby lidé mohli zůstat na svých zahradách. Chápu, že se blíží volby a potřebují mě zlikvidovat, ale bohužel pro všechny, jako je Nohl, já nic nelegálního nedělám, nekradu ani nemám neziskovku.

PS: 9:39 Právě jsem hovořila s dotyčnou tiskovou mluvčí ministerstva, která mi sdělila, že se vůbec nevyjadřovala k mé osobě, ale všeobecně. Redaktor vyjádření účelové zneužil proti mé osobě, aby mě pošpinil.

(Článek, proti jehož obsahu se poslankyně Maříková ohrazuje, najdete ZDE.)

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama