PaedDr. Vladislav Krumer

  • SPD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,74. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.09.2023 16:33:40

Poznámka k projevu Pavla v OSN.

Poznámka k projevu Pavla v OSN.

Pavel si před téměř prázdným sálem dělá ostudu ve světě. Nepromyšlené zelené cíle EU jenom urychlují likvidační proces našeho průmyslu, ekonomiky a včetně s dalšími nesmyslnými příkazy které na nás z Bruselu padají.

 

K projevu Pavla v OSN.
Pavel si před téměř prázdným sálem dělá ostudu ve světě. Zelené cíle EU jenom urychlují likvidační proces našeho průmyslu, ekonomiky a včetně s dalšími nesmyslnými příkazy které na nás z Bruselu padají, je i likvidace národních států. To spolu se sankcemi na Rusko a Čínu způsobuje zdražování všeho, vysokou inflaci, která polovinu našich domácnosti vtahuje ke hranicím bídy, a neschopnosti pořizovat si a platit bydlení a další základní potřeby k životu. Sankce na Rusko a Čínu tyto sankcionované země naopak posiluji. To je vidět na vzniku BRICS,  ve kterém je už polovina lidstva světa, a další desítky zemi stojí ve frontě na přijetí. Evropa tím ztrácí dech a upadá, stále více se do Evropy stěhuje i armáda USA, ještě k tomu se nesmyslně zvyšují prostředky na zbrojeni a války. Smlouva s USA a nákupy stíhaček F 35 a dalších armádních zbytečností od zbrojařských firem z USA, jsou i z hlediska jejich provozu další bilionové škody pro náš stát a jeho obyvatelé. Rusko a Čína Evropu nepotřebují, ale Evropa se bez vzájemně výhodné spolupráce v obchodu a dalších oblastech života neobejde. Řada států v EU už to pochopila, ale natvrdlá vláda pětikoalice Fialy bojuje za strategické zájmy USA až do úplného zániku našeho státu bez ohledu na to, jak a z čeho bude žít většina našich občanů. Války jsou nesmysl, ale jejich posilování a prodlužováni tak vedou jenom ničení a vraždění. Cesta v civilizované společnosti je pouze jedna. Zastavit války, usednout bez předběžných podmínek k jednání o jejich ukončeni, a dělat s ohledem na všechny důvody jejich vzniku všechno pro nastolení míru, i za cenu kompromisu. Lidské životy za to stoji.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama