MUDr. Kamal Farhan

  • ANO 2011
  • Plzeňský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,63. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.10.2023 20:03:00

A tak jsem se naštval...

A tak jsem se naštval...

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k informacím ministra zdravotnictví Válka a předsedkyně sněmovny Pekarové Adamové o řešení nedostatku léků

 Předsedkyně TOP 09 Markéta Pekarová Adamová a ministr zdravotnictví Vlastimil Válek jsou jedni z hlavních českých dezinformátorů. A to myslím úplně vážně.

Jak jinak si vysvětlit, že ministr vypráví před novináři o nárůstu dodávek penicilinu o 800 procent, a paní Pekarová zase v médiích úplně vážně tvrdí, že léků se k nám dováží o 500 procent víc. To by nás stálo stovky miliard korun navíc.

Je to absolutní nesmysl. Cožpak jim to nedochází? Ale jim to nevadí. Oni to prostě tak plácají, aby omluvili svou neschopnost.

Stejně tak opakovaně všude vypráví, že my blokujeme přijetí zákona o léčivech. Tak jsem navrhl zařazení tohoto bodu na jednání sněmovny. Proč to neudělají oni? Proč to má být až příští týden, když všude naříkají, že je to to jediné, co nás spasí? No protože jim o to reálně vůbec nejde, z jejich strany je to jen trapná hra.

A tak jsem se naštval... vice ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama