Mgr. Petr Hannig

Předseda strany ROZUMNÍ - stop migraci a diktátu EU
  • Rozumní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.11.2023 7:17:00

Andrej Babiš se měl zachovat jako Morawiecki

Andrej Babiš se měl zachovat jako Morawiecki

Povzdech na svém veřejném facebookovém profilu nad tím, že Andrej Babiš neposlechl prezidenta Zemana

 Babiš úplně stejně dopadl (a ještě percentuálně lépe) jako Kaczynského PiS v Polsku. Miloš Zeman mu nabídl, že mu dá první šanci sestavit vládu, a on to zbaběle odmítl. To mi neříkejte, že by si lidovci nedali říct. Ti musí být přece u všeho.

Kdyby nabídl Jurečkovi prvního místopředsedu vlády a hezky do vlády posadil pár důležitých lidovců, tak jsme se mohli vyhnout této hrozné pětikoaliční Fialově vládě, která táhne ČR do propasti. Babiš by byl premiér a na prezidenta mohl kandidovat sympatický Radek Vondráček či profesionální Karel Havlíček (paní Schillerová mohla být nadále ministryní financí, rozhodně tomu rozumí lépe než elektrotechnik Stanjura) a ehm Petr Pavel by v diskuzích absolutně neměl šanci. (více ZDE)

Přátelé, fandové hnutí ANO zde ve skupině, to není nic proti Andreji Babišovi, to je prostě jenom povzdech nad tím, že neposlechl prezidenta Zemana. Všechno mohlo být jiné.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama