Mgr. Petr Hannig

Předseda strany ROZUMNÍ - stop migraci a diktátu EU
  • Rozumní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.12.2023 18:09:00

Niger otevřel hranice a přes Saharu se na Evropu valí tsunami

Niger otevřel hranice a přes Saharu se na Evropu valí tsunami

Evropská unie se zabývá naprostými nesmysly, jako zákazem chovu domácích mazlíčků, křečků apod., řeší jak ještě více omezit samostatnost jednotlivých členských států zrušením jejich práva veta a vůbec nejeví opravdovou snahu zamezit přílivu migrantů.

 Migranti přes zimu poputují pouští a v době, kdy Středozemní moře bude klidné, lodě neziskovek je budou převážet do Itálie. Tou se potom budou přesouvat dále na sever.

Zatím se nám zdá, že se nás to tolik netýká, ale zrušením práva veta už nebudeme mít jakoukoliv možnost jejich pobytu u nás zamezit.

Už jsem o tom psal mnohokrát. Když přeplníte loď nákladem, který neodpovídá její kapacitě, loď se potopí. Evropa už nebude schopna uživit a ubytovat všechny ty, většinou muže, kteří se budou chovat agresivně, protože nebudou mít práci, nebudou mít ženy a budou si je obstarávat brutálním způsobem, jak se dozvídáme ze soužití domácího obyvatelstva s migranty třeba v Německu a dalších zemích, které jsou k jejich škodě už daleko před námi se zkušeností s migranty zvláště ze severní Afriky a dalších teritorií, kde je hlavním náboženstvím islám. Německo bylo rájem na zemi, co se týká bazénů jak krytých, tak venkovních. Pro domácí obyvatelstvo je rekreace v těchto dříve relaxačních zařízeních už skoro nemožná vzhledem k incidentům, které se tam občas dějí. Osahávání dívek pod vodou a další věci, jako např. potyčky mezi jednotlivými skupinami migrantů, jak jsme mohli číst v našich médiích v létě.

Musím říct, že jsme měli to štěstí, že jsme byli díky minulému režimu těchto záležitostí zatím ušetřeni. Proto je naše země na předních místech, co se bezpečnosti týká. Ale zrušením práva veta a podepsáním migračního paktu ministrem vnitra, tato idyla už brzy bude u konce, pokud se nám nepodaří vystoupit z EU. Další možností je, aby lidé přišli k volbám do Europarlamentu a zásadně nevolili takové strany, které migraci podporují.

Pokud se podaří lidi vzburcovat, aby věnovali pozornost těmto volbám, tak ruku v ruce s rozumnými stranami v EU by se mohlo docílit toho, že se situace s obrovskou vlnou migrace, která se na nás valí, bude klasifikovat jako válečný stav. Zruší se všechny mezinárodní úmluvy a některé zákony v jednotlivých státech unie, které zamezují akčnímu řešení této problematiky.

Státy a pobřežní hlídky budou pak moci skutečně razantně zamezovat přistání těchto lodí s migranty na půdě EU a prázdná plavidla neziskovek potápět, aby nemohla dále konat tuto nepřátelskou činnost vůči napadené Evropě. To se dá skutečně přirovnat k válečnému napadení, protože výsledky takového mamutího vpádu se mohou rovnat totálnímu zničení nejenom ekonomiky, ale všech sociálních a zdravotních systémů jednotlivých zemí, o bezpečnosti obyvatelstva ani nemluvě.

Evropská komise si vůbec neuvědomuje, co se chystá od jara příštího roku, nebo si to až příliš dobře uvědomuje a chová se podle vzoru po nás potopa. Na »blbosti« typu zákazu chovu křečků čas a kuráž ovšem má.

Když jsme vymýšleli název pro naši Alianci, inspirovali jsme se úspěchem strany UKIP United Kingdom Independent Party, (Strana nezávislosti Spojeného království), které se podařil zázrak jménem Brexit.

(psáno pro iportal24.cz)

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama