ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,73. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.08.2012 10:43:50

V Liblíně proběhlo Kulturní léto s Plzeňským krajem

V Liblíně proběhlo Kulturní léto s Plzeňským krajem

Na třináct set lidí navštívilo 18. srpna Kulturní léto s Plzeňským krajem v Liblíně na Rokycansku. Akce pod záštitou hejtmana Plzeňského kraje Milana Chovance nabídla návštěvníkům po celý den bohatý program pro děti i dospělé.

Velký zájem návštěvníků přilákala mše svatá, kterou v Liblíně sloužil mons. František Radkovský. Patronkou domova sociálních služeb, jenž sídlí v liblínském zámku, se stala zpěvačka Helena Vondráčková, která loni 20. srpna poklepala na základní kámen stavby nového pavilonu.

Po celý den probíhala v parku a na náměstí v Liblíně hasičská přehlídka spojená s oslavami 110. výročí založení SHD Liblín, šermířské vystoupení a ukázky dobové zbroje. V dětském koutku se soutěžilo a dovádělo s klauny, malovalo na obličej, modelovalo a také kouzlilo. Venkovní pódium na zámku Liblín nabídlo hudební bloky Kapely 35. plzeňského pěšího pluku, Konrádyho dudáckou muziku, operetní melodie v podání hvězd Divadla J.K.Tyla, vystoupení rokycanských mažoretek, klientů Domova sociálních služeb Liblín nebo dětského akordeonového orchestru. Zábavní den završil večerní koncert Heleny Vondráčkové. V rámci celého dne probíhala prezentace výrobků oceněných značkou Regionální potravina.

Kulturní léto s Plzeňským krajem přilákalo řadu významných osobností. Zúčastnil se osobně i hejtman Plzeňského kraje Milan Chovanec, pod jehož záštitou se tato kulturní událost konala. Hejtman v závěru dne vyjádřil potěšení z průběhu celé akce a poděkoval nejen za vystoupení Heleně Vondráčkové. „Dovolte mi, abych Vám poděkoval, že jste přijala patronaci nad tímto zařízením. Velmi si toho vážíme,“ řekl hejtman Milan Chovanec oblíbené zpěvačce, kterou návštěvníci Kulturního léta odměnili hlasitým potleskem.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama