Mgr. Václav Krása

Kandidát do Poslanecké sněmovny ve Stř. kr. za TSS.
  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.12.2023 6:15:00

Argumentace pana Rakušana je úplně mimo a hlavně falešná

Argumentace pana Rakušana je úplně mimo a hlavně falešná

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k povánočním událostem.

 Několik vánočních a povánočních postřehů.

Mediálně poněkud zapadla zpráva o skvělé demokracii na Ukrajině. Prezident moudře rozhodl a hned mají Ukrajinci Vánoce o 14 dní dříve. Já nevím, zda si to vůbec dovedeme představit, že někdo rozhodne a lidé musí okamžitě změnit svoje církevní zvyky a rodinné tradice. Přitom změna není z náboženských důvodů, ale čistě politických a pravděpodobně i nenávistných. Zatím to vypadá tak, že část Ukrajinců bude slavit narození Ježíška až na začátku ledna a někteří budou slavit dvakrát, jak v novém termínu tak i ve starém, takže účel asi nebyl úplně splněn. Prezident Zelenský by se měl stydět. Vánoce jsou svátky, pokoje, míru a sounáležitosti. Tohle ani komunisté nedokázali.

Jak je vidět, politicky se dá zneužít všechno, i masakr na FU. Ministr Rakušan se angažuje v kampani proti petardám na Silvestra, a to s odvoláním na onu strašnou událost. Petardy nemám rád, takže z věcného hlediska nic proti tomu, ale argumentace pana Rakušana je úplně mimo a hlavně falešná.

Pan premiér nám z obrazovek vzkázal: Ano, bude líp. Tak nevím, jak to myslel?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama