Ing. Jan Zahradil

Řekněme NE evropské federaci!
  • ODS
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.01.2024 12:12:00

Boj proti “dezinfo” ohrožuje demokracii víc, než si myslíme

Boj proti “dezinfo” ohrožuje demokracii víc, než si myslíme

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k snahám o ovládnutí veřejného informačního prostoru

Jedno z důležitých témat, resp. úkolů roku 2024: Přestat konečně ustupovat snahám propojené lobby státních byrokratů/mediálního mainstreamu/soft science expertů + neziskovek/některých politiků o tematické ovládnutí (včetně jeho finančního vyztužení) veřejného informačního prostoru pod záminkou boje proti “dezinfo”.

Je třeba se tomu postavit. Skutečnou demokracii to ohrožuje víc, než si myslíme. Nebude to vůbec jednoduché. Stala se z toho dobová móda, svého druhu “průmysl”, komplex pseudovědeckých disciplín, je na to navěšeno velké přerozdělování veřejných, ale i soukromých peněz, je to snadný zdroj příjmů pro mnoho lidí. Ti všichni se budou bránit.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama