Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová

  • NEZ
  • Kroměříž
  • senátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,55. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.01.2024 9:15:00

Chceme odpovědi, mlčení nám nestačí

Chceme odpovědi, mlčení nám nestačí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k psychickému týrání dětí ve školách během pandemie koronaviru

 Nesmíme zapomínat na psychické týrání dětí ve školách, dodnes mají z tohoto vyčleňování z kolektivu mnohé z nich traumata. Tato diskriminace v “přímém přenosu” probíhala pod taktovkou státu, a školy spolu s pedagogy to poslušně akceptovaly. Až se to dnes věřit nechce - zákaz zpěvu? Svačit o samotě?

Všechno toto vydírání probíhalo proto, aby rodiče plnili bez řečí to, co mělo být dobrovolné, a co mnozí plnit nechtěli. Přitom ona psychicky tyranizující opatření byla nejen protiústavní, ale navíc totálně nesmyslná…. Včetně zavření škol. A tato vláda celou tu štafetu převzala, a ještě ten tlak zdokonalila.

Proto je třeba všechno to dění zpětně zmapovat. Odkud to celé vycházelo, proč tomu země věřily a zda vůbec věřit měly… Obrovským tématem bylo a je očkování dětí v rozporu s doporučením SÚKL.

Chceme odpovědi. Mlčení nám nestačí. Začalo to povolenou konferencí na půdě sněmovny (pod záštitou SPD, za účasti významných odborníků) a nepovoleným seminářem na půdě senátu (pod mou osobní záštitou, za účasti významných odborníků). Byl to start. Odpovědní neuniknou.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama