PaedDr. Vladislav Krumer

  • SPD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,74. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.01.2024 14:08:04

Všichni ministři vlády dostali za úkol chválit pětikoaliční vládu.

Všichni ministři vlády dostali za úkol chválit pětikoaliční vládu.

Všichni ministři vlády dostali za úkol chválit pětikoaliční vládu. Vláda sepsala všechny svoje „úspěchy“, které však občané vidí okolo sebe, a vlastně je to seznam převážně neúspěchů, protože se to musí chápat obráceně.

Všichni ministři vlády dostali za úkol chválit pětikoaliční vládu. Vláda sepsala všechny svoje „úspěchy“, které však občané vidí okolo sebe, a vlastně je to seznam převážně neúspěchů, protože se to musí chápat obráceně. Jsou to zase jenom vládní vytáčky a lži. Zřejmě se jedná o tu likvidační činnost, která se jim povedla během dvou let jejich vládnutí. Vůbec se nemluví o jednotlivých položkách rozpočtu, a jak šetřit. Hlavní jsou pro vládu války a jejich podpora, zbrojení, a sypání našich peněz do zbrojařských a těžařských firem plynu z USA, získávaný neekologickým krakováním, a k nám voženým přes oceán, a předražený. Taky sobě, poslancům, senátorům, prezidentovi, vrcholným politikům a soudcům v centru, a církvím. Těm přidali 100% valorizace, ale důchodce v rozporu s ústavou a zákony okrádají, a valorizaci jim snížili na jednu třetinu. Taky posílání peněz do černých děr na Ukrajinu, vytváření nadstandardních podmínek nelegálním migrantům, ale především i vojenským zběhům z Ukrajiny. Cesty jak ušetřit jsou i zrušením senátu, snížením počtu poslanců na120, místopředsedy sněmovny i senátu snížit na dva, náměstky ministrů na čtyři, zrušit politické náměstky, poradce ministrů na čtyři, výrazně omezit počet externích poradců, snížit počet státních úředníků na polovinu a na místa úředníků dát odborníky transparentně vybírané výběrovou komisí konkurzem s paritním zastoupením polovinu z opozice, a polovinu z vítězů voleb. Řadu pravomocí I financí přesunout z centra na kraje, města a obce, kde nejvíce znají potřebu občanů v místech. Zrušit dotace na různé poradce, politické náměstky, nesmyslné a často pro nás škodlivé cestování politiků, které nám přinášejí více škod, než užitku. Taky na politické neziskovky, instituce, divadla a jejich osazenstvo které si na sebe svým neumnĕním nedokážou vydělat. Rovněž nedělat naše zahraniční obchodní, sportovní a kulturní vztahy jednostranně prozápadně a nevyváženě, které nám škodí. Především podporovat iniciativu aby se války ukončili, a jednat o míru. Taky neposlouchat škodlivé a likvidační příkazy od úředníků EU, které nás tlačí do vazalství Bruselské EU, a dělá z nás odbytiště jejich nekvalitních přebytků a levnou pracovní sílu. Současná EU je zcela jiná než ta, do které jsme vstupovali. Proto by o setrvání v tomto v podstatě novém bruselském spolku, měli hlasovat občané ve všeobecném referendu.



Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama