Ing. Jan Zahradil

Řekněme NE evropské federaci!
  • ODS
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.02.2024 19:10:00

Potvrzeno - tzv. Čeští elfové jsou spolek udavačů a denunciantů

Potvrzeno - tzv. Čeští elfové jsou spolek udavačů a denunciantů

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k dezinformacím a boji proti nim.

 Tenhle rozhovor doporučuju.

Další mladá aktivistka, “expertka na dezinformace”, plná touhy bojovat s “antievropskými” či “antizápadními” nebo jinak závadnými narativy. Samozřejmě za grant ze zahraničí, v tomto případě z German Marshall Fund.

Varuje před rozdělováním společnosti, přitom sama kope příkopy, které půjdou těžko zasypat. Z této obdoby ideologického tajemníka, kříženého s čekistou, s horoucím srdcem a jedinou povolenou pravdou na vlajce, mám opravdu podvědomý strach. Když se honba na pomyslného vnitřního nepřítele utrhne ze řetězu, nikdy to nekončí dobře.

Jako předkrm vybírám jednu vypečenou odpověď:

Otázka: “Pomáhají čeští elfové úřadům?”

Odpověď: “Známe případy, kdy čeští elfové spolupracovali se státními institucemi. Poskytují jim hlavně informace a data, na jejichž základě lze zahájit vyšetřování konkrétních trestných činů. Nebýt elfů, řada trestů za šíření poplašné zprávy, nenávisti nebo terorismus by nikdy nemusela padnout.”

Sice to víme, ale není na škodu mít takhle černé na bílém potvrzeno, že tzv. elfové jsou spolek udavačů a denunciantů.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama