PaedDr. Vladislav Krumer

  • SPD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,74. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.03.2024 10:36:45

Co se to u nás děje? Převážně převrácené hodnoty prezentuje Fialova vláda.

Co se to u nás děje? Převážně převrácené hodnoty prezentuje Fialova vláda.

Co se to u nás děje? Převážně převrácené hodnoty prezentuje jako svůj program pětikoaliční vláda. Ale ve slibech před volbami slibovala něco jiného, aby si získala voliče.

Co se to u nás děje? Převážně převrácené hodnoty prezentuje jako svůj program pětikoaliční vláda. Ale ve slibech před volbami slibovala něco jiného, aby si získala voliče. Při tom její současné priority jsou podpora válek, zbrojení, nakupování předražených a v dodávkách vzdálených stíhaček F 35, plnění kont zahraničních zbrojovek především z USA, a také nadstandardní přijímání a zabezpečování migrantů, včetně zběhů z Ukrajiny. Ale naši občané, především ZTP, senioři a důchodci jim to v podstatě platí, a jsou pro vládu až na posledním místě. Nad nimi Fiala jenom rozprostřel ten svůj deštník. Bojí se o svoje posty, tak porušují ústavu i zákony, a které se jim nelíbí, tak předělávají například lehce manipulovatelnou elektronickou volbou i ze zahraničí, aby získaly na milion voličů.

Uvedu z lidové tvořivosti na facebooku pro elektronickou korespondenční volbu, kterou urychleně tlačí pětikoalice, aby si zachránila kůži ve volbách:

V zápase nejprve vyhrávali domácí 5:4, ale po započtení korespondenčních gólu nakonec vyhráli hosté 5:6.“

Jeden z příkladů kde se taky zbytečně plýtvá a vyhazují peníze je taky ten, že vládní politici dělají všechno pro to, aby jim burza v Lipsku kam o svojí vůli posílají prostřednictvím ČEZu námi vyrobenou elektřinu a ani nemusejí proto že do jejich kapes jako akcionářů vynáší velké zisky, protože jí zpět kupujeme několikrát předraženou a my jim to platíme.

Stále inzerují ČEPS, to je Česká přenosová soustava, která se v tichosti oddělila od ČEZ, a to má podstatný vliv na zbytečné zvýšení plateb za elektřinu. Když elektřinu zlevní, tak zvednou pro spotřebitele podstatně vyšší platby za přenosovou soustavu a za měření, zaplatí to firmy a spotřebitelé, ale zisky z výroby a Lipské burzy si rozdělí oni. Na příklad všem zaměstnancům ČEZ na konci roku dali navíc šedesát tisíc korun, a vedení ČEZ si přidělilo několikamilionové odměny. A my jim to platíme ze svojí spotřeby, nesmyslných emisních povolenek, a pár vychytralých kteří jsou při tom, na nás vydělává. Nehoráznost, a vláda pětikoalice s tím nic nedělá. ANO má v programu vykoupit akcionáře, výrobu a přenos energie dát do rukou státu, a podstatně snížit ceny elektřiny pro občany a naše firmy. Tak snad se to v dalších volbách v nové koalici napraví.

Taky je v přiznáních bezchybný a tajně chybující Fiala. To mu nestačí že lhal i v předvolebních slibech? V normálně fungujícím státě by takový politik odstoupil. Ale takových Dozimetráků je ve vládě víc. Anebo všichni? Všechno však svádí na Babiše a Putina.

Naši společnost dělí pětikoalice na chcimíry a chciválky. Chciválkové pětikoalice vedené ministryní obrany, likvidují chcimírovské snahy lidí, kteří jejich válečným snahám nepodléhají. Příkladem je vyjádření touhy po míru na fotografii sportovců Dukly Praha v kalendáři vydaném pro rok 2024. Celý náklad tohoto kalendáře nechala ministryně války Černochová sešrotovat, aby se touha po míru nerozšiřovala. Ale sportovcům Dukly patří i za tento počin poděkování.
Vedle navrhovaných změn v osnovách škol, překrucování historie, a působení politických neziskovek na školách, by ještě měli zrušit výuku čtení, a úkol debilizace školství a tím i našeho národa je dokonán. Překrucování historie už je v plném proudu, a likvidace naší státnosti v souladu s příkazy z EU úspěšně pokračuje. Díky pětikolko a ministři a ministryně školství.

Ukrajinští migranti podporuji verbálně Ukrajinu na manifestacích v Praze, namísto toho aby na Ukrajině muži bojovali, a ženy s dětmi a starými lidmi přesunuli do západních částí Ukrajiny kde se nebojuje, a tam se o ně starala jejich vláda a spoluobčané. Tam jim taky můžeme konkrétně a kontrolovaně pomoci. Jinak se sem přestěhuje značná část Ukrajinců za lepším a současný kolaps rozpočtu, který je i díky migraci, se bude zvětšovat. Při tom na dva miliony našich občanů žije na pokraji chudoby. Něco by jim taky mohl dát Zelenský ze svého konta, prodat vily které si nechal z peněz pochybně získaných postavit, ty dát potřebným a do západní části přesunutým občanům. Taky by měl zatočit s mafiány a s korupci, která je na Ukrajině rozlehlá, a zlikvidovat nacismus a nacisty. Obilí a další vyvážejí, takže o jídlo tam nouze není. Ty statisíce u nás, z nichž značná část přišla za lepším za štědrými dávkami a léčením zdarma žijí na úkor našich občanů, ale především seniorů a důchodců, tak poslat domů. Právo na azyl by měli mít pouze ti, kteří zde budou legálně a řádně prověřeni, že jim doma hrozí pronásledování. Ovšem mimo těch vojenských zběhů, kteří se vyhýbají vyhlášené mobilizaci, a nástupu do armády. Rovněž ti by měli být deportováni, a předání Zelenskému. Stačí se jenom podívat v jakých autech tady řada z nich jezdí.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama