Ing. Jan Zahradil

Řekněme NE evropské federaci!
  • ODS
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.03.2024 15:05:00

Nálepkovat opozici jako vnitřního nepřítele, bezpečnostní riziko, téměř vlastizr

Nálepkovat opozici jako vnitřního nepřítele, bezpečnostní riziko, téměř vlastizr

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k zítřejší mimořádné schůzi Poslanecké sněmovny k tématu Andrej Babiš jako bezpečnostní riziko.

 Snaha vládních politiků, včetně mé vlastní partaje, nálepkovat opozici jako vnitřního nepřítele, bezpečnostní riziko, téměř vlastizrádce, se mi hrubě nelíbí. Delegitimizovat opozici a její voliče, stavět je úplně mimo demokratický diskurs, je velmi krátkozraké. Tenhle džin, jednou vypuštěný z lahve, se tam zpravidla nevrací. Za čas mohou tuto medicínu ochutnat pro změnu ti, kdo ji dnes s takovou chutí dávkují. V historii je na to příkladů dost.

Společnost už je rozštěpená, zradikalizovaná a zhysterizovaná až dost. Není třeba dál přilévat oleje do ohně. Nebo to tady už nikdo nikdy neslepí.

Takže stop, prosím.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama