JUDr. Jindřich Rajchl

Předseda strany Právo Respekt Odbornost
  • PRO 2022
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.04.2024 10:21:00

Petr Pavel je obrovskou ostudou naší země a nemá na Hradě co dělat

Petr Pavel je obrovskou ostudou naší země a nemá na Hradě co dělat

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu na zamítnutí stížnosti Lichtenštejnů na vydání pozemků Ústavním soudem

 Ústavní soud zamítl stížnost Lichtenštejnů na vydání pozemků na okraji Prahy. O to hůře nyní vyznívá bezprecedentní snaha Petra Pavla ohledně dohody o vydání lednicko-valtického areálu. Nešlo o nic jiného než o snahu postupně erodovat Benešovy dekrety.

Což já osobně považuji za naprostý podraz na všechny naše občany a zejména na ty, kteří žijí v českém pohraničí. Petr Pavel je obrovskou ostudou naší země a nemá na Hradě co dělat. A strana PRO bude proti všem snahám o narušení platnosti a trvalosti Benešových dekretů vždy a za všech okolností kategoricky vystupovat.

Tyto dekrety jsou nedílnou součástí našeho právního řádu. A nikdy tomu nesmí být jinak. Všem Pavlům, Fialům a Pekarovým navzdory.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama