Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová

  • NEZ
  • Kroměříž
  • senátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.04.2024 12:06:00

Obsah migračního paktu je otřesný

Obsah migračního paktu je otřesný

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Migračnímu paktu EU

 A co my? Proč vláda mlčí? Přidejme se ihned k Polsku, Maďarsku a Slovensku. A bude-li EU na paktu trvat? Pak ji společně opusťme. Jiná možnost už není.

Obsah migračního paktu je otřesný. Jeho akceptace (Rakušan ho podepsal!) by znamenala ztrátu národní suverenity, povinnost přijímat lidi, kteří k nám absolutně nepatří a nemají tu co dělat, šlo by o ztrátu kontroly a vzdání se rozhodování o pobytu lidí na našem území, nebo se paktem diktuje vykupovat se z této povinnosti drahými “odpustky”. Půl milionu za nepřijatého migranta.!

A podstata? Markelová sem to “obohacení” pozvala, teď si s ním Němci neví rady, a proto se jich chtějí zbavit a vyslat je po tisících k nám. Rakušan pakt s kvótami podepsal (!), v Evropském parlamentu byl schválen a naše vláda narozdíl od Polska, Maďarska a Slovenska mlčí. Pokud sem imigranty pustí, Bůh s námi!

Žádejme jasné stanovisko - že přes západní hranice sem nepřijde ani jeden a platit nebudeme ani korunu. Česká republika je naše země a na její území přijmeme jen toho, koho sami uznáme za vhodné. Nikdo to nebude rozhodovat za nás.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama