Zuzana Majerová

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.04.2024 23:14:00

Ukrajinští uprchlíci budou moci žádat o dlouhodobý pobyt v ČR. Ne!

Ukrajinští uprchlíci budou moci žádat o dlouhodobý pobyt v ČR. Ne!

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k dlouhodobému pobytu ukrajinských uprchlíků v ČR.

 Ukrajinští uprchlíci budou moci zažádat o dlouhodobý pobyt v ČR.

TRIKOLORA a SPD s tím nesouhlasí! Fialova vláda připravuje půdu pro to, aby masy Ukrajinců získaly české občanství. S udělením dlouhodobého pobytu počítá další novela zákona Lex Ukrajina. Informoval o tom iDnes. Uprchlíci s tímto dlouhodobým pobytem budou moci po pěti letech požádat o trvalý pobyt. Trvalý pobyt je jednou z podmínek získání českého občanství.

Podle nás je naopak načase, aby se ukrajinští „uprchlíci“ začali vracet domů, jelikož na drtivé většině Ukrajiny je bezpečno a probíhá normální život. Vždyť tam sami Ukrajinci jezdí ve statisících na dovolenou a i čeští dopravci posilují spoje.

V Česku je nyní oficiálně 338 736 běženců. Jde jak o lidi, kteří si status dočasné ochrany prodloužili, tak o uprchlíky, kteří o ni požádali v letošním roce. Dosud bylo však vydáno téměř 600 tisíc víz dočasné ochrany.

Letošní volby musí být REFERENDEM O FIALOVĚ VLÁDĚ.

Je to na nás všech! Proto volte SPD a TRIKOLORU v letošních volbách. Váš hlas nepropadne a něco změníme!

ČESKÁ REPUBLIKA NA 1. MÍSTĚ

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama