Mgr. Robert Šlachta

  • PŘÍSAHA Roberta Šlachty
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.04.2024 6:23:00

Jak je možné, že někdo, kdo je psychicky nemocný, zbrojní průkaz dostane?

Jak je možné, že někdo, kdo je psychicky nemocný, zbrojní průkaz dostane?

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke střelbě na FF UK.

 Chci se znovu vrátit k té strašné střelbě na Filozofické fakultě.

Vyšly najevo další nové informace, které opětovně potvrzují, že Rakušan ani policejní prezident Vondrášek nemají na svém místě co dělat a už dávno měli rezignovat oba dva.

David K., vrah z fakulty, se léčil u psychiatra a bral prášky kvůli svým psychickým problémům. Tohle všechno PŘEDTÍM, než si zažádal o zbrojní průkaz.

Jak je možné, že někdo, kdo je psychicky nemocný, zbrojní průkaz dostane?

Bohužel poměrně snadno. V Česku totiž nemáme propojené registry. Policie a ani praktický lékař nemusí nic tušit o psychickém stavu člověka, který si žádá o zbrojní průkaz.

A teď. Rakušan pojede nějaké plky o tom, že to chce změnit a kdesi cosi. A že už už na to pracuje nebo to už prošlo sněmovnou, bla bla.

Tohle jsme už ale jednou bohužel slyšel. Víte kdy? V roce 2015 po střelbě v Uherském Brodu. Vrah, který tam zabil osm lidí, taky trpěl psychickými problémy a přesto legálně držel zbraň.

A víte, kde byl už tehdy současný policejní prezident Vondrášek? BYL NÁMĚSTEK POLICEJNÍHO PREZIDENTA. Takže už tehdy byl druhým nejvýše postaveným policistou v zemi.

Měl neuvěřitelných DEVĚT let, aby tuhle obrovskou díru ve zbraňových zákonech u nás zalátal.

Ale udělal přesně to, co Rakušan vždycky.

NIC.

Okamžitě odstupte!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama