Zuzana Majerová

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.04.2024 13:09:00

Tak prý jsme dobytci a šmejdi

Tak prý jsme dobytci a šmejdi

Reakce na veřejném facebookovém profilu strany na vulgární urážky v komentářích

 Tak prý jsme dobytci a šmejdi, rozčílil se hokejista Jiří Hrdina, protože se na našem Facebooku objevil obrázek, který Čechům, kteří finančně podporují Ukrajinu, vzkazuje, že mají na rukou krev dětí zabitých ve válce. To je ten Hrdina, co na Hrad tak usilovně podporoval komunistického rozvědčíka. A přidal se k němu kdysi nadějný mladý komunista a později převlékač politických kabátů Pavel Telička. To je ten, co vyjednal hanebné podmínky našeho vstupu do EU. Iniciativně se o tom rozepsal server Forum 24. To je takový ten novodobý Der Stürmer české „kavárenské“ politiky. Tak jen pro pořádek.

Za prvé, ten post se objevil na stránce pražské Trikolory a zavěsil ho tam jeden řadový člen.

Za druhé, příspěvek jsme nestáhli proto, že by věcně nebyl pravdivý, ale proto, že na oné odkazované grafice jsou faktické, grafické i češtinářské chyby. Také si myslíme, že takto emocionálně laděné příspěvky do profesionální politiky a na oficiální stránky nepatří. Na osobní Facebook klidně ano. Proč taky ne, když si to člověk opravdu myslí, že?

Za třetí, přesně takové citové vydírání ovšem už více než dva roky provozují politici i novináři spřažení s Fialovým režimem, jen to dělají s opačným znaménkem.

Za čtvrté, ano, Trikolora si opravdu myslí, že ukrajinská válka nemá vojenské řešení, že mír není sprosté slovo a že je proto nutné zastavit boje, uzavřít příměří, jednat u diplomatického stolu a najít nějaké kompromisní řešení. A také si myslíme, že další peníze a další dodávky zbraní nemohou mít za následek nic jiného než další tisíce mrtvých, včetně dětí, a to na obou stranách, a že další pokračování války jen zhorší ukrajinskou vyjednávací pozici.

A za páté už jen vzkaz amatérským pisálkům ze serveru Forum 24. Trikolora není hnutí, ale politická strana, a já fakt nejsem Kateřina.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama