Ing. Klára Dostálová

  • BPP
  • Královéhradecký kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,56. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.05.2024 8:19:00

Migrační pakt nelegální migraci neřeší

Migrační pakt nelegální migraci neřeší

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Migračnímu paktu

 Migrační pakt nelegální migraci neřeší, naopak ji spíše podporuje a zavádí povinnou solidaritu, neboli skryté kvóty (buď relokace, nebo výpalné) pro uprchlíky z Afriky a Blízkého východu. Povinnou solidaritu potvrdila i eurokomisařka Ylva Johanssonová. Pašerácké gangy jen v loňském roce přepravily do Evropy 1,2 milionu nelegálních migrantů. Dle paní Nerudové tu ale žádné nemáme. Byť jde o problém, o kterém všichni dnes a denně čteme.

Posledních několik měsíců jsme také slyšeli, že není tak zle, protože ministr Rakušan dojednal výjimku speciálně pro Českou republiku kvůli ukrajinským uprchlíkům. Další lež. Žádná výjimka pro ČR neexistuje. Můžeme si zažádat stejně jako jiné země, ale opět se o tom bude rozhodovat v Bruselu, a ještě k tomu kvalifikovanou většinou.

Schválením migračního paktu pětikoalice zradila dlouhodobou pozici všech posledních českých vlád, politici ODS, STAN, Piráti, TOP 09 a KDU-ČSL reálně ohrozili naši bezpečnost, naši kulturu a náš způsob života. Ptáte se, co se s tím dá dělat? Není to složité.

Už 7. a 8. června jsou volby do Evropského parlamentu. Budeme potřebovat vaši pomoc, abychom to mohli celé napravit. Musíme jít volit, než bude pozdě, abychom ochránili Českou republiku a její budoucnost.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama