PhDr. Vladimíra Vítová, Ph.D.

Aliance národních sil - předsedkyně
  • ANS
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.05.2024 23:30:04

ALIANCI ZA NEZÁVISLOST ČR nesahají ostatní politické subjekty ani po kolena!

ALIANCI ZA NEZÁVISLOST ČR nesahají ostatní politické subjekty ani po kolena!

AZN ČR je spojení pěti vlasteneckých stran, které mají dlouhou a odvážnou historii. Také jsou součástí politické platformy za vystoupení z EU a NATO (přímo a bez referenda – viz EU Lisabonská smlouva čl. 50 a NATO Washingtonská smlouva čl. 13).

Všechny výše zmíněné strany mají plně resortní a podrobný program, na kterém roky pracovalo mnoho odborníků. Tyto skutečně vlastenecké strany VŽDY požadovaly změnu systému. Pořádaly mnoho demonstrací a nejrůznějších aktivit, ale nikdy o jejich plánech nepsal mainstream a bohužel ani alternativní tisk. Nikdy žádnou jejich pozvánku nezveřejnila ČTK, informace o akcích nezazněla v žádném médiu. Nebylo to ale tím, že by jejich představitelé byli neschopní a nedokázali udělat PR, vše zorganizovat apod. Média totiž neotiskla ani placené inzeráty s informací o  demonstracích – prostě je odmítla! Navíc je na všechny tyto politické subjekty uvalen na sociálních sítích tzv. shadow banning, což je faktické blokování. To znamená, že různá stanoviska a sdělení tak nikdo nevidí.

Ze strany médií, a to bohužel i tzv. alternativních, nebyl a není absolutně žádný zájem, aby o aktivitách těchto stran lid byť jen něco tušil. Právě pro své veřejné aktivity byli předsedové stran ND, DSSS a REP desítky let lynčováni médii a dokonce i zatčeni a souzeni. A také proto byla a je činnost všech výše uvedených stran, včetně ANS, médii marginalizována a dehonestována nebo ignorována.

Za stranami AZN ČR nestojí žádný oligarcha a nejsou ani pohrobky bývalé vládnoucí strany, která tím, že v roce 1990 sama odvolala své komunistické poslance a sama  kooptovala do parlamentu chartisty, zlegalizovala státní převrat zvaný sametová revoluce a zahájila ABSOLUTNÍ ROZVRAT naší země – ačkoliv nyní si hraje na „spasitele“. Politici AZN ČR nemají možnosti dávat do volební kampaně miliony nebo desítky milionů – jako třeba SPD, PRO, PŘÍSAHA A MOTORISTÉ, SVOBODNÍ anebo KSČM, kteří se všichni prohlašují za „vlastence“.

Přehled financování volebních kampaní je zde:

https://www.udhpsh.cz/oznameni-o-financovani-ep-2024

Lídrem kandidátky do EP je Ing. Hynek Blaško, genmjr.v.v. Jeho pronárodní hlasování v EP jsou veřejně známá.

REPUBLIKÁNI vznikli již v roce 1990. V programu měli vždy euroskepticismus. Předseda strany PhDr. Miroslav Sládek byl poslancem Federálního shromáždění a po zániku Československa byl poslancem PS PČR. Například již v roce 1991 zorganizoval velkou demonstraci před Českou televizí. První politickou stranu mu rozpustil Nejvyšší správní soud. Jako poslanec se snažil zabránit zvolení prezidenta V. Havla a byl proto zatčen.

NÁRODNÍ DEMOKRACIE byla založena v roce 2001 a navazuje na politiku První republiky a na dědictví prvního československého předsedy vlády JUDr. Karla Kramáře. Od roku 2014 používá název NE Bruselu – Národní demokracie. Již v roce 2015 organizoval její předseda pan Bartoš na Václavském náměstí obrovskou demonstraci proti migraci a to za účasti SPD a dalších. Pan Adam Benjamin Bartoš také bránil koloně pojíždějící vojenské techniky NATO vlastním tělem. To si v této zemi nikdo jiný vůbec ani netroufl.

Strana ROZUMNÍ vznikla v roce 2002 s ideologií konzervatismu a Ve volbách do EP roku 2009 získala téměř 5 % hlasů. Předseda strany Mgr. Petr Hannig je umělcem, hudebníkem a producentem V roce 2018 kandidoval na prezidenta a požadoval vystoupení z EU.

DSSS byla založena v roce 2004 a od svého vzniku má v programu požadavek na vystoupení z EU a NATO. Nejvyšší správní soud se snažil roku 2010 stranu zrušit a znemožnit tak účast ve volbách. Členové této strany, včetně pana předsedy Mgr. Tomáše Vandase, jsou ale zvolení zastupitelé.

ALIANCE NÁRODNÍCH SIL vznikla v roce 2015 – původně jako neformální platforma pro spolupráci politických stran a hnutí, které mají obdobné programové cíle. PhDr. Vladimíra Vítová, Ph.D., předsedkyně ANS, se například pravidelně zúčastňuje mezinárodních konferencí zemí BRICS. Naposledy mezinárodní konference „SVĚTOVÁ VĚTŠINA“ ZA SPRAVEDLIVÝ, ROVNÝ A BEZPEČNÝ SVĚT, která se konala v Moskvě dne 26.4.2024. Svým podpisem stvrdila závěrečné usnesení. Který jiný politik učinil něco podobného? ŽÁDNÝ!

Informace o konferenci je zde:

https://aliancenarodnichsil.cz/svetova-vetsina-za-spravedlivy-rovny-a-bezpecny-svet/


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama