Marek Vokšay

  • ČSSD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.12.2012 10:06:58

Nemohu volit kariérního komunistu Fischera !

Nemohu volit kariérního komunistu Fischera !

Je skutečně až odporné, jak vehementně jsou veřejnosti vymývány mozky ve prospěch volby kariérního komunisty a banksterského přisluhovače Fischera na post prezidenta ČR. Mou podporu tento člověk ale mít nemůže a můj hlas nikdy nedostane.

Důvodů je mnoho.

Ficher je stejná šedivá úřednická myš s autoritou úrovně mokrého hadru, jako evropský pseudoprezident Van Rompuy.

Stejně jako Rompuy i Fischer je prosazován korporacemi, kterým jde pouze o dosazení další banksterské figurky do nejvyšších politických funkcí, aby měly jistotu, že tyto figurky budou hájit zájmy jejich, a nikoliv zájmy občanů jednotlivých států. Svými postoji a prohlášeními ohledně EU a banksterského sektoru Fischer sám poskytuje důkazy komu hodlá sloužit.

U Fischera se nedají najít jakékoli pevné názory na jakékoli téma .....lze jen souhlasit s uniklým trefným Topolánkovým vyjádřením, že tento člověk ( Fischer ) vždy nakonec uhne .

Fischer je evidentně člověk, kterému po jeho premiérském angažmá zachutnala moc,a hodlá udělat cokoli, by se do politiky vrátil. Bohužel má k dispozici peníze zahraničních korporací, českých bank ( které mu dokonce odpouští poplatky na jeho bankovním volebním účtu- pro české běžné střadatele zajímavé, že ? ), miliony kč od českých rychlomiliardářů ( pan velkopodnikatel Chrenek, plánující řízenou zdravotnickou péči - poskytuje na Fischerovu kampaň desítky milionů kč vlastně z veřejných finančních prostředků ze zdravotního pojištění občanů, které inkasuje od zdravotních pojišťoven jeho zdravotnické impérium) :-( ..... určitě zcela nezištně a zadarmo ( tomu už nemůže v ČR věřit snad nikdo ).

Jan Fischer je pro mne osobně také naprosto bezcharakternía pokrytecký člověk .... zde použiji citaci z článku o něm: "Fakt, že byl v letech 1980 až 1989 členem KSČ, zveřejnil Jan Fischer teprve až po své nominaci na českého premiéra v dubnu 2009. Deset let po listopadu o něm úspěšně mlčel. Přesto později opakovaně tvrdil, že „ se s tím nikdy netajil ve svých životopisech“. V žádném z jeho oficiálních životopisů z té doby na webu Českého statistického úřadu, nebo rozdávaným, novinářům při jeho jmenování do funkce předsedy ČSÚ v roce 2003, to však uvedeno nebylo. Fakt, že byl členem stranické organizace, přímo řízené ÚV KSČ, nezmínil nikdy." .... celý článek zde: http://blog.aktualne.centrum.cz/blogy/jan-urban.php?itemid=18359    ..... jak Urbana nemusím, tak zde to popsal přesně.

..... ale i kdyby nic z napsaného nebylo, i tak by bypro mne Fischer naprosto nevolitelný. Z jednoduchého důvodu. Jakmile mi meinstreamová média něco vnucují a vymývají lidem mozky.... jakmile vidím, jak vehementně se voliče někdo snaží přesvědčit o tom, že právě jeden ( z nějakých důvodů předem vybraný ) kandidát je ten nejlepší .... okamžitě je jasné, že právě en bude vyhovovat jen určité skupině, kterou bude protěžovat a pracovat pro její zájmy. Občané jsou mu ukradení jakmile mu odevzdají své hlasy. Z istorie víme a máme poučení, že cokoli bylo vládou, politiky  jim poplatnými médii propagováno a nekriticky chváleno, z toho vznikl vždy jen óbrprůs..., a maxišpinavost.

Proto za sebe prohlašuji: "Nehodlám volit kariérního komunistu, pokrytce a banksterského slouhu Fischera!"  Tato figurka nikdy mým prezidentem nebude, i kdyby ho hloupější a zmanipulovanější část národa ke své smůle zvolila.

A totéž doporučuji i všem ostatním lidem, kteří se nechtějí stát otroky globální banksterské mafie.

originál článku jako vždy zde: http://politika-zdraveho-rozumu.webnode.cz/news/nemohu-volit-karierniho-komunistu-fischera-/

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama