ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.12.2012 16:45:16

První náměstek MPSV se šeredně mýlí

První náměstek MPSV se šeredně mýlí

Reakce na vyjádření náměstka Jana Vituly.

Strohou reakci poslankyně a sociální expertky Lenky Kohoutové si náměstek Jan Vitula vysloužil za svá tvrzení publikovaná v pátek serverem Aktualne.cz. Jako absurdní považuje zejména jeho slova, že ODS tlačila na exministra Drábka, aby zavedl nový systém výplaty sociálních dávek od ledna 2012.

„Bylo to přesně naopak. Poslanci ODS se na zasedáních sociálního výboru ministra Drábka na podzim 2011 opakovaně tázali, zda je resort připraven na zavedení sociální reformy od ledna 2012. Vždy jsme byli ujištěni, že MPSV i podřízené organizace tuto změnu bez problému zvládnou. Realita však nakonec byla zcela jiná, bohužel poměrně odstrašující. Navíc zavádění informačních systémů bylo zcela na rozhodnutí pana ministra Drábka,“ reaguje na tvrzení náměstka Vituly Lenka Kohoutová. „Pan náměstek by měl příště lépe vážit svá slova.“

 Lenka Kohoutová
 členka vedení poslaneckého klubu PČR
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama