Jan Fischer

1. místopředseda Rusnokovy vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.01.2013 10:56:53

Chce to změnu k lepšímu

Chce to změnu k lepšímu

Rád bych každému z vás popřál do nového roku zdraví a štěstí. Celé zemi pak změnu poměrů a obrat k lepšímu.

Během jednoho roku nelze napravit všechny škody napáchané stranickými elitami za dvacet let. Ale pevně věřím, že lze začít věci zlepšovat, že v roce 2013 můžeme zahlédnout ono pověstné světlo na konci tunelu.

Co mě vede k tomuto optimismu? Mluvím s lidmi a vidím, že už si nechtějí nechat líbit diktát stranických sekretariátů. Vidím, že policie se už nebojí stíhat mocné. Vidím, že se zvedá občanská společnost. Osobně znám řadu skvělých odborníků, kteří mají ekonomický recept na krizi - jen donutit politiky, aby je poslouchali...

Ano, právě to přeji do roku 2013: donutit politiky, aby konečně naslouchali. Lidem, expertům, ale také svému svědomí. Aby řešili problémy občanů a ne své vlastní. Aby se uměli dohodnout na řešeních, prospěšných pro všechny. Toto přeji vám všem do Nového roku. Chci a udělám vše pro pozitivní změnu, která obnoví důvěru v politiku. A ono to půjde!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama