Ing. Michal Kostka

Poctivě, s odvahou, za to, aby se věci dělaly lépe...
  • KSČM
  • Kroměříž
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.01.2013 21:55:19

Odpověď panu Vodičkovi

Odpověď panu Vodičkovi

E-mailová komunikace mezi mnou a Richardem Vodičkou.

Vážený pane Kostko,je to sice na poslední chvíli, ale přesto bych Vás rád přizval na demonstraci, která zítra probíhá ve ZL od 16 hodiny na nám. Míru.Váš zlínský kolega Rafaja si nedávno postěžoval, že nedostává patričný prostor k vyjádření svých názorů. Myslím, že zítra na náměstí bude prostoru dostatek pro všechny. Navíc se domnívám, že Jan Palach a sovětská okupace v roce 1968, to jsou velká a silná témata. Na panu Rafaju nemám bohužel žádný kontakt.Pokud se Vám to časově nehodí, i písemné prohlášení či vzkaz za KSČM může samozřejmě zaznít -- pochopitelně v nijak nekráceném znění.S pozdravem,Richard Vodička
za přípravný výbor sdružení REPELENT 21-------------------------------------------------------------------------------Vážený pane Vodičko,děkuji za Vaše přizvání, nicméně jak sám říkáte, je to skutečně na poslední chvíli, proto se Vám musím omluvit. Možná někdy příště, pokud dáte vědět včas.Pokud chcete znát můj názor na sovětskou okupaci v roce 1968, mohu jen konstatovat, že mám obrovský odpor k jakémukoliv násilnému řešení sporů. Zbraně by měly být využívány jen na obranu a ne na nucení kohokoliv k čemukoliv. Přál bych si, aby v budoucnu vyjížděly tanky z kasáren čím dál tím méně. Dále bych si přál, aby demokraticky zvolené vlády mohli sesadit jen voliči ve volbách, ne žádná "spojenecká výpomoc" nebo cokoliv jiného než volby.Co se týče Jana Palacha, myslím si, že lidský život je to nejcennější na světě. Proto si myslím, že jeho čin byl sice odvážným, ale ne zrovna šťastným způsobem protestu. Nicméně cením si každého člověka, který nasadil život proto, v co věřil, tedy i Jana Palacha.Sdružení Repelent 21 bych nakonec vzkázal, že jsem rád, pokud se lidé zajímají o činnost svých volených zástupců. Ale opět musím vyjádřit jedno přání, a to to, aby se lidé více zajímali o to, co zastupitelstvo projednává, a ne pouze o to, jak je sestavená koalice.
Pokud tedy mé vyjádření předáte k dalším účastníkům zítřejší akce v nezměněné podobě, rozhodně mi to nebude vadit, naopak.
S pozdravem a přáním hezkého dne
Bc. Michal Kostkazastupitel Zlínského kraje-------------------------------------------------------------------------------Díky za reakci. Přečteme.Richard Vodička
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama