ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,76. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.05.2013 23:47:00

v KV schválen prodej Lázní III loupežníkům

v KV schválen prodej Lázní III loupežníkům

Na jednání ZM 4.9.2012 byl schválen zvýhodněný prodej Lázní III právě té kmotrovské skupině Veso-LázněIII, která ho zdevastovala a za zlomkovou cenu koupila těsně před volbami, tedy skupině kolem ex-poslance Fialy a stavební lobby Baustavu

  videozáznamy zde: http://www.radnicnilisty.cz/zm-lazneIII-zamer/

stará K3 Keřka-Hauptman-Hybner
stará kolaliční "trojka" Keřka Hauptman a Hybner Lázně III protizákonně prodala

Při samotném jednání ZM proběhla otevřená rozprava, ve které zaznělo mnoho protichůdných argumentů. Vedle Homolkova pregnantního citování z volebníhoprogramu KOA:

"Silně omezit rozprodávání majetku města s cílem udržet historické památky města, zabránit zeštíhlování seznamu neprodejného majetku města, u objektů již ze seznamu vyjmutých, ale dosud neprodaných, budoucí prodej nedopustit."

(red. poznámka: ... jako by si zastupitelé KOA neviděli pro mocenské opojení do pusy!)


 
nová K3 Kulhánek-Růžička-Klsák
nová kolaliční "trojka" Růžička Kulhánek Klsák (Bursík mimo záběr) ... to přikryla

Na jednání ZM zazněla historická anabáze celého příběhu neslavného tunelování, devastace a dokonání uloupení objektu Lázní III. Celý diskusní blok bude možné shlédnout zde:


celý záznam z jednání zastupitelatsva, b.j o prodeji Lázní III je dostupný na webu města

K záměru prodeje na ZM dodatečně pro Deník J.Kotek uvedl:

"Kulhánkova koalice KOA TOP a přeběhlíků s ODS uzavřela schválením prodeje Lázní III normalizační epochu svého vládnutí. Déle než rok mediálně předstírají, jak budou řešit staré kauzy a budou městu vracet ukradený majetek za 3,5 miliardy, ale skutečnost je, že se volbami zčeřená voda kmotrů a politiků usadila a jede se dál ve starých kolejích. Lázně III byly prvním případem, který soud potvrdil a zrušil kupní smlouvu. Město mělo dokončit pouze vyklizení objektu a vymoci náhradu škody a nájmu. Jenže pan Kulhánek se svojí svitou předstíraje „pokračování kauz“ jednají právě s těmi loupežníky, kteří majetky původně ukradli. Z případu odvolal úspěšného advokáta JUDr. Jelínka a obklopil se kamarády a servilními právníky, kteří na případu již participovali dříve. Na rozhodnutí zastupitelstva je vedle ignorace historického vývoje případu nejhorší opět způsob zvýhodněného prodeje témuž spolku lotrů."

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama