Milan Chovanec

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,82. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.08.2013 11:31:13

Rusnok by měl vážit slova. Chce naši podporu, nebo nás urážet?

Rusnok by měl vážit slova. Chce naši podporu, nebo nás urážet?

Reakce místopředsedy ČSSD M. Chovance na slova premiéra J. Rusnoka pro MF Dnes.

"Premiér Rusnok by měl vážit svá slova. Buď usiluje o naši podporu pro svou vládu, nebo nás chce urážet. Hovořit o členech stínové vlády ČSSD jako o hvězdné pěchotě jen několik hodin před klíčovým rozhodnutím může znamenat, že ze sebe nakonec udělá generála bez vojska," komentuje místopředseda ČSSD a stínový ministr dopravy Milan Chovanec rozhovor s Jiřím Rusnokem, jenž publikoval deník MF Dnes.

"Nelíbí se mi tento agresivní a útočný styl, stejně jako se mi nelíbí osobní útoky proti předsedovi Sobotkovi, jež v posledních dnech zaznívaly od funkcionářů jiných politických stran. To, že jsem byl dosud příznivcem podpory vládě Jiřího Rusnoka ze strany ČSSD jako jednotné a sebevědomé politické strany, ale neznamená, že budu tolerovat, aby vrcholné představitele sociální demokracie kdokoliv takovýmto způsobem peskoval. Pevně věřím, že za hvězdného pěšáka se nepovažuje ani Michal Hašek a další členové stínové vlády. Pokud Jiří Rusnok opravdu o naši podporu stojí, měl by pečlivě vážit svá slova," uzavírá Milan Chovanec.

Tiskové oddělení ČSSD

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama