JUDr. Miroslav Antl

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.08.2013 18:46:56

Miroslav Antl na premiérovém zápase Častolovic v I. A třídě

Miroslav Antl na premiérovém zápase Častolovic v I. A třídě

Příznivci fotbalu v krajích a okresech se konečně dočkali. O víkendu se otevřely brány dalšího ročníku fotbalových soutěží. Miroslav Antl navštívil utkání I.A třídy mužů Častolovice – Vysoká nad Labem.

 Příznivci fotbalu v krajích a okresech se konečně dočkali. O víkendu se otevřely brány dalšího ročníku fotbalových soutěží. Miroslav Antl navštívil utkání I.A třídy mužů Častolovice – Vysoká nad Labem. Premiéra v této soutěži domácím sice nevyšla, ale prohra 1:2 s jedním z favoritů na úvod soutěže jistě není žádnou pohromou…

„V Častolovicích jsem byl několikrát, když jsme zde předávali míče malým fotbalistům. Mají zde krásný areál, který neustále vylepšují,“ pochválil častolovický fotbalový stánek Miroslav Antl. V rozhovoru s prezidentem klubu Milošem Tichým pak diskutoval nad problematikou mládežnické kopané, kde děti neustále ubývají.

„V Častolovicích jsme to vyřešili spojením se sousedním Kostelcem v žákovských soutěžích. Je to v podstatě jediné možné řešení, a když k tomu oba kluby přistoupí rozumně a zodpovědně, může taková spolupráce fungovat. U nás vše zatím funguje dobře,“ informoval pana senátora Miloš Tichý. 


Celý článek i fotografie naleznete na stránkách senátor JUDr. Miroslava Antla

http://www.miroslavantl.cz/z-regionu/136-miroslav-antl-na-premierovem-zapase-castolovic-v-i-a-tride/


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama