Filip Zachariaš

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.08.2013 10:05:10

Problémy umíme pozitivně řešit

Problémy umíme pozitivně řešit

Ano, KSČM si dobře uvědomuje současné potřeby a strasti občanů, které ještě v posledních letech znásobilo několikaleté vládnutí pravice. Nejde však jen o to kritizovat, ale nabídnout řešení následků.

Ty na naší zemi a jejích obyvatelích zanechala bývalá trojkoalice. KSČM se bude snažit prosadit referendum k tzv. církevním restitucím, eliminovat soukromý důchodový pilíř, právo na první práci pro absolventy a další body ze svého programu, který je trefně pojmenován Programem pro budoucnost. Nejdůležitější však bude obnovit v lidech důvěru ve stát. Ukázat, že politika se dá dělat profesionálně, slušně a hlavně ve prospěch obyvatel.

KSČM není stranou starých a pro staré. Je zde pro všechny poctivé obyvatele, ať už jsou to studenti, pracující, slušné podnikatele i pro seniory, kteří po mnoha letech práce pro tento stát pobírají zaslouženou odměnu. Představme náš propracovaný program, který je plně uskutečnitelný v 21. století, a získejme tak (nejen) mladé voliče. Nechceme, aby se opakoval fenomén z posledních voleb, kdy voliči často volili proti sobě a svým zájmům.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama