Mgr. Bc. Roman Sklenák

  • SOCDEM
  • Líšeň
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.09.2013 16:34:56

Chceme zadat audit a zjistit, o kolik připravil daňové poplatníky Drábek

Chceme zadat audit a zjistit, o kolik připravil daňové poplatníky Drábek

Dnešní zpráva Nejvyššího kontrolního úřadu o chybách v účetnictví MPSV, které dosahují 11 miliard korun, je dalším důkazem o selhání bývalého ministra Jaromíra Drábka ve vedení úřadu.

Po zjištění, že Drábkův nefunkční informační systém na výplatu sociálních dávek vytáhl ze státní kasy o 1,5 miliardy korun více, než se plánovalo, je to v krátké době druhá alarmující zpráva o Drábkově špatné práci.

ČSSD je přesvědčena, že ministr práce a sociálních věcí nové vlády, sestavené na základě říjnových voleb, musí zadat nezávislý audit, který prověří všechny sporné zakázky na MPSV.

Je nutné odhalit, kolik daňové poplatníky stála nepovedená ministerská mise Jaromíra Drábka. Je nutné z této špatné práce a z řady podezřelých a předražených projektů vyvodit jasnou politickou odpovědnost. TOP 09 se zatím místo omluvy za tato selhání občanům spíše vysmívá tím, že nadále pevně stojí za Jaromírem Drábkem coby členem svého nejvyššího vedení a místopředsedou strany.

Roman Sklenák, stínový ministr práce a sociálních věcí

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama