Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.09.2013 16:57:02

Slečna Kateřina Zemanová doprovodí prezidenta při návštěvě Jihomoravského kraje

Slečna Kateřina Zemanová doprovodí prezidenta při návštěvě Jihomoravského kraje

Slečna Kateřina Zemanová doprovodí ve středu 25. září 2013 svého otce, prezidenta republiky Miloše Zemana, při návštěvě Jihomoravského kraje.

Navštíví společně Krajský úřad Jihomoravského kraje za účasti hejtmana Jihomoravského kraje Michala Haška a zastupitelů města Brna. Posléze se setká i s občany na náměstí Svobody, kde bude dekorován prapor města Brna stuhou prezidenta republiky.

V rámci svého separátního programu navštíví Psychiatrickou kliniku FN Brno a sídlo občanského sdružení – Kontaktní centrum Anabell, které se věnují hlavní programové prioritě Kateřiny Zemanové - poruchám příjmů potravy.

Ve FN Brno se setká s doc. Tomášem Kašpárkem, přednostou Psychiatrické kliniky FN, a s MUDr. Oldřichem Synkem, primářem Psychiatrické kliniky FN, se kterými povede diskusi na téma léčby poruch příjmu potravy. Prohlédne si Oddělení dětské a dorostové psychiatrie a JIPP FN Brno.

V Kontaktním centru Anabell se za přítomnosti paní ředitelky PhDr. Ing. Jany Sladké Ševčíkové seznámí s historií a současností centra, prohlédne si poradnu, ambulanci a povede diskuzi s pracovníky centra nad konkrétními formami a metodami pomoci, které centrum nabízí - psychologické poradenství, psychoterapie, nutriční terapie, telefonická krizová pomoc, internetové poradenství a skupinové terapeutické programy.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama