Mgr. Bohumil Zoufalík

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,17. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.10.2013 15:19:02

Praha 10 má fitpark s novými posilovacími prvky

Praha 10 má fitpark s novými posilovacími prvky

Obyvatelé Prahy 10 mohou od letošního podzimu trávit aktivněji volný čas na nových místech. V části mezi ulicemi Topolová a Hvozdíková jsou totiž nově umístěné posilovací fitness stroje. Svým zaměřením jsou vhodné pro téměř všechny kategorie.

Obyvatelé Prahy 10 mohou od letošního podzimu využít další možnost pro trávení volného času. Tentokrát na venkovních posilovacích strojích, které radnice instalovala při ulici Jabloňová na rozhraní Záběhlic a Zahradního města. Nové prvky jsou umístěny v části mezi ulicemi Topolová a Hvozdíková. Cvičební fitness stroje nahradily staré a již nevyužívané pískoviště a nevzhlednou asfaltovou plochu. 

Venkovní posilovací stroje jsou určeny pro instalaci na veřejných prostranstvích a jsou konstruovány tak, aby cvičení na nich bylo zábavné a jednoduché. Svým zaměřením jsou fitness přístroje vhodné téměř pro všechny věkové kategorie, včetně seniorů. Fit park v ulici Jabloňová je nejvybavenější cvičební prostor, nachází se zde celkem jedenáct cvičebních strojů a dvě šlapadla umístěná u laviček, takže kdo nebude chtít využít stroje, může alespoň posílit dolní končetiny při posezení. Fit park se dočkal i nových chodníků ze zámkové dlažby a prostor byl doplněný o nové lavičky a odpadkový koš.

Cvičební prvky jsou rozmístěny do tvaru trojúhelníku, bezpečnostní zónu tvoří litý pryžový povrch a na trojúhelníku mezi prvky je plánována výsadba trvalkového záhonu.  Cvičební prvky podporují aktivní trávení volného času, jsou celoročně přístupné a jejich užití je zdarma. Důvodem ke zřízení fit parku v ulici Jabloňová, je i blízkost domova pro seniory ve Zvonkové ulici.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama