Marian Dancso

  • OMMO
  • Lom
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,63. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.10.2013 13:24:08

„Jsem svině, takže na mě nedojde…“, řekl o sobě Ing. Bronislav Schwarz

„Jsem svině, takže na mě nedojde…“, řekl o sobě Ing. Bronislav Schwarz

„Jsem svině, takže na mě nedojde…“, řekl o sobě Ing. Bronislav Schwarz, ředitel městské policie Most

„Jsem svině, takže na mě nedojde…“, řekl o sobě Ing. Bronislav Schwarz, ředitel městské policie Most

Dvojka na kandidátce za politické hnutí Ano 2011 Ing. Bronislav Schwarz, Severočeši.cz, mimo jiné ředitel Městské policie Most, radní města Lom má opravdu nevybíravé chování a svým postojem jen dokazuje, jak je pro něj pouze důležité upevňování moci. Alespoň budeme-li vycházet z jeho postavení právě ve zmíněném městě Lom.

Na posledním jednání zastupitelstva našeho malého, a řekl bych i poklidného města, jsem se nestačil divit, když jsem zahlédl, jak do sálu, kde sedělo přibližně 15 zastupitelů, včetně Ing. Bronislava Schwarze, personálu a několik občanů (cca 5), nakráčela i hlídka městské policie až z Mostu, jejímž ředitelem je právě pan Schwarz.

Není žádným tajemstvím, že dlouhodobě zaujímám kritická hodnocení k nynější vládnoucí koalici v našem městě. Jedním z důvodu je i zřízení detašovaného pracoviště městské policie, která do našeho města dojíždí z Mostu za nemalé peníze. A místo toho, aby působila v ulicích našeho města a dohlížela na pořádek, tak zřejmě hlídá svého nadřízeného na jednáních zastupitelstva. Otázkou však zůstává, zdali si jen radní Schwarz nedokazuje svou moc na veřejnosti. K posouzení je, jestli naopak nedochází ke zneužívání městské policie, potažmo jejich strážníků…? A nebylo by se čemu divit. Venku se již ochladilo, tak proč se neohřát… Třeba. 

Chování radního Schwarze, který se nyní snaží proniknout do poslanecké sněmovny za hnutí Ano 2011, je opravdu nevybíravé. Což mimo jiné dokazuje na jednáních Zastupitelstva města Lom. Např. v diskuzi občanů, která je běžně vedena jako bod programu na jednotlivých zasedáních zastupitelstva města Lomu, prohlásil doslova:  „Svině mají štěstí, a já jsem svině podle vás, takže na mě nedojde! Ještě něco?“

No, ale také se říká…, o těch sviních, že mají své řezníky. Já bych je nepodceňoval.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama