Mgr. Petr Gruber

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,44. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.10.2013 6:57:50

I kopie potěší

I kopie potěší

Profesionální politik

  Právě jsem si prohlížel zprávy na internetu a na stránkách Parlamentních listů jsem narazil na tento článek od jistého poslance, který se nechal zvolit za ODS a nyní kandiduje za Hlavu vzhůru. Nic proti přestupům, chápu je, pokud se odehrávají v době klidu. Ale přestup v době výkonu funkce není slušný. Stejně jako například ve Formuli 1 se jezdec nedává do služeb jiné stáje během sezóny, ale až po sezóně. Ale to je každého věc svědomí.


Co mě však zarazilo, je slogan zmíněného přeběhlíka. Cituji: „Neslibuji a neloudím. Nabízím férovou spolupráci.“

http://www.parlamentnilisty.cz/profily/Jiri-Janecek-21538/clanek/Neslibuji-a-neloudim-Nabizim-ferovou-spolupraci-18098


Článek vložil tento, jak sám říká, „profesionální politik“ , 13.10. 2013.

na mých stránkách můžete nalézt mé rčení, které je velmi podobné. Jenom jsem jej vložil již v září 2013. Přesně o měsíc dříve.

www.gruberpetr.cz

Nechám na posouzení čtenáře, voliče a sympatizanty, aby sami zvážili, kdo od koho kopíruje, protože nevěřím, že je to náhoda. Ale u profesionálních politiků je to zřejmě normální. Na druhou stranu mně tento skutek lichotí, protože je vidět, že se o mě zajímají i „profesionální politici“.


Že by nějaké obavy od těch, kteří by mohli přijít o teplé místečko? Pak už by to nebyl profesionální politik. Co by asi tak dělal?


Mgr. Petr Gruber, kandidát SPOZ, Jihomoravský kraj


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama