Ondřej Liška

  • Jihomoravský kraj
  • Výbor pro evropské záležitosti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,99. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.10.2013 14:45:53

Je politika špinavá? Pojďme to změnit

Je politika špinavá? Pojďme to změnit

Ondřej Liška čistí špinavé zdi a ulice!

Strana zelených dnes v Praze, po 10 dnech úspěšného testování, spustila na ostro další část své kampaně. Ondřej Liška s tlakovou pistolí a čistou vodou vyčistil jednu z Pražských zdí, na které zůstal čistý nápis Strany zelených. Po celém Česku budou lidé moci ode dneška nacházet stovky takových míst např. na průmyslových zdech či špinavých chodnících.

„Zvolili jsme netradiční, ekologickou a levnou variantu k billboardům. Stačí vám k tomu dvě ruce, čistá voda a špinavá zeď nebo chodník, kterých je ve městech spousta. Na zeď přiložíte šablonu a vodou pod tlakem zeď umyjete. Na zašpiněné zdi pak zůstane obtisk Strany zelených s hesly: ‚Je politika špinavá? Pojďme to změnit!‘ Stovky dobrovolníků se zapojují do naší kampaně a ode dneška díky nim budou moci voliči na stovkách míst vidět vyčištěné zdi nebo chodníky,“ uvedl Ondřej Liška, předseda Strany zelených.

Aktuálně mohou obyvatelé Prahy najít na dvě desítky nápisů např. na opuštěných průmyslových zdech nebo přímo na špinavých chodnících. Strana zelených počítá v nadcházejících dnech s vyčištěním stovek takových míst po celé ČR.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama