Martin Říha

  • KSČM
  • Brno-střed
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,39. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.10.2013 19:07:45

Co nám televize pustila do hlavních zpráv!

Co nám televize pustila do hlavních zpráv!

Před několika dny jsem užasl při hlavních zprávách na ČT. Nevěřil jsem vlastním uším co zaznělo a že prošlo přes kontrolu( současnou cenzuru). Zaznělo tam, že mnoho rodičů již nemá dostatek financí, aby svým dětem zaplatilo obědy ve školní jídelně.

Stále se mě honí slova pana Havla, jak Komunisti straší nezaměstnaností a poklesem životní úrovně. Nikdy jsem si nedokázal představit, že u nás ve vyspělé zemi budou děti trpět hlady. Je to pro mě šokující zjištění. Je třeba se zamyslet kdo tento stav přivodil. Všichni se shodneme, že zdravá výživa dětí určuje jejich zdravotní stav v dospělosti. Strava bohatá na vitamíny se ve školních jídelnách připravuje. Co s tím?

Bude nutno legislativně zajistit pro sociálně slabé rodiny, které si nemohou dovolit řádné stravování pro své děti, stravování z příspěvků od státu. Zdravé stravovací návyky jsou dobrým startovním předpokladem pro děti, naši budoucnost.

Věřím, že to byl jen začátek kdy nás začne veřejnoprávní televize informovat o skutečném stavu naší společnosti. Musíme dělat politiku pro dolních deset miliónů a ČT by se měla připojit.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama