Ing. Vladimír Derner

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.10.2013 17:55:29

Kraj není majetkem jedné politické strany

Kraj není majetkem jedné politické strany

Ziskem necelých 20 % hlasů v krajských volbách a spojením s komunisty vytvořila sociální demokracie v našem kraji koalici s těsnou nadpoloviční většinou. Představitelé ČSSD na kraji se bohužel chovají jako by jejich volební zisk nebyl 20, ale 100 %.

Dokládá to hejtmanův tendenční článek k nadcházejícím parlamentním volbám zveřejněný na krajském webu (Hejtman: kraj potřebuje vládu, která s ním bude spolupracovat). Pro tuto politickou agitaci ve prospěch jedné strany byly použity prostředky, jejichž provoz je hrazen z peněz všech daňových poplatníků. Tento postup je v příkrém rozporu s heslem, které si ČSSD zvolila jako svůj volební slogan. „Dobře fungující stát“ takovéto zneužívání veřejných prostředků ve prospěch jedné politické strany nemůže připustit. Protože nebyly vytvořeny podmínky pro to, aby se na krajském webu stejným způsobem a ve stejném rozsahu mohli k volbám vyjádřit i představitelé jiných politických stran, vyzývám hejtmana k odstranění jeho agitačního článku z webu Královéhradeckého kraje.

Vladimír Derner
člen krajského zastupitelstva

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama