ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.10.2013 14:53:10

Stávajícím stranám chybí charismatický vůdce

Stávajícím stranám chybí charismatický vůdce

Vyjádření k výsledku předčasných parlamentních voleb 2013.

Volební výsledek považuji za vystavení vysvědčení občanů ČR stávajícím politickým stranám a potvrzení skutečnosti, že v jejich řadách není výrazný a charismatický politický vůdce.

Skutečnost, že vítězná ČSSD, která po dvou volebních obdobích v opozici získala po pádu předchozí pravicové vlády pouhých 20,45% hlasů, nedává záruku ukončení politické a společenské krize v naší zemi.

Očekávám, že nová vláda přes všechny složitosti politických dohod udělá maximum pro obnovu naší země. Konkrétně očekávám, že resortní ministerstva, která mají největší vliv na podmínky života na venkově – Ministerstvo pro místní rozvoj a Ministerstvo zemědělství – budou řídit odborníci a nikoliv politické figury. 

Ing. Jan Veleba, nezávislý senátor

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama