Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.11.2013 17:26:30

Bravo Nemocnice Nymburk!

Bravo Nemocnice Nymburk!

Dnes se jako nymburský patriot zmíním o naší nemocnici, o které jsem si ve čtvrtečním a pátečním tisku přečetl dvě velmi, pro mě potěšující zprávy.

První je ta, že by mohlo po letech ožít bývalé dětské oddělení, které chce město pronajmout zájemci, který by zde chtěl zřídit lůžka intenzivní péče a ještě by na vlastní náklady uvedené prostory zrekonstruoval a vybavil. Pronájem dětského pavilonu by nejen pomohl lidem v regionu, ale také by vedl ke stabilizaci hospodaření nemocnice. Druhou potěšující zprávou je to, že Nemocnice Nymburk získala za ekonomickou stabilitu prestižní ocenění Čejka Stability Award 2013 a to jako AAA, což znamená excelentní. Zařadila se tak mezi dvě procenta nejstabilnějších firem České republiky. Toto hodnocení vyhlašuje společnost Bisnode, která je evropským poskytovatelem ekonomických informací o společnostech a podnikatelích. Hodnocení tohoto formátu zvýší výrazně do budoucna důvěryhodnost nemocnice. Tato zpráva mě velice potěšila a abych řekl pravdu, tak také překvapila a to proto, že se mezi lidmi o nymburské nemocnici co se týče lékařské odbornosti nevedou dobré řeči a tak si přejme, aby se i toto, pokud je to pravda, co nejdříve změnilo.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama