Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.12.2013 18:54:54

Pochvala pro lháře Haška.

Pochvala pro lháře Haška.

Dočetl jsem se, že by kraje mohly příští rok získat z nevyčerpaných unijních dotací pro Českou republiku deset miliard korun na rekonstrukce a opravu silnic druhých a třetích tříd.

Po jednání s premiérem Jiřím Rusnokem to oznámil jihomoravský hejtman, šéf Asociace krajů ČR, lhář a pučista u oranžové květiny Michal Hašek. Politik chce údajně zároveň pro kraje částku ve výši zhruba 800 milionů na kraj z operačního programu resortu dopravy. Pokud to není jen plácání suché slámy a honění si kladných politických bodů před veřejností a povedlo by se to, bylo by to pro pana Haška na jedničku s hvězdičkou, jelikož, jak všichni moc dobře víme krajské silnice jsou ty nejhorší, po kterých jezdíme. Rychlostní silnice a silnice první třídy by sice mohly být lepší, ale po nich se dá při trochu opatrnosti stále ještě jezdit. Silnice v majetku obcí jsou tak na 3 mínus, ale ty krajské, tak na 5 plus (vše bráno známkováním ve škole). Další otázkou je to, aby se nějaké to procento z uvedených dotací při veřejných zakázkách nezadřelo někomu pod nehty, jak se to až do teď stávalo a všechny se řádně na opravu silnic použily! 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama