Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.12.2013 20:12:04

Nevzpomínám na Havla v pozitivech

Nevzpomínám na Havla v pozitivech

Uplynuly 2 roky od smrti Václava Havla....Vžádném případě si nevykasám kalhoty ke kotníkům, protože....

V žádném případě nebudu na Havla vzpomínat v pozitivech. Nemohu míti úctu k člověku, který schvaloval „humanitární bombardování“Jugoslávie. V jugoslávské válce umíraly děti, ženy, starci...Václav Havel toto schvaloval a usmíval se. Václav Havel byl člověk, který si hrál na velkého dramatika, ale přitom, kdyby se později nestal prezidentem, tak by se žádná jeho divadelní hra nikdy a nikde nehrála..Nemohu mít úctu k člověku, který ohýbal hřbet před sudetskými Němci a Berlínem.Vždyť sudetští Němci mu líbali ruce, protože jim slíbil navrácení majetku v sudetech. Havel se málem dopustil vlastizrady, protože chtěl dát zelenou narušení územní celistvosti České republiky ve prospěch cizího státu-Německa.
To i bývalý prezident Havel může za dnešní katastrofální stav naší republiky. To i on může za rannou korupci, za stav ekonomiky, za rozkradený průmysl a za podvody v 90 letech. Václav Havel velice rád kázal o morálce, ale on přitom žádnou neměl. Vždyť člověk, který má morální hodnoty, by nikdy nebyl nevěrný své ženě..
Václav Havel byl osobnost, která málem znamenala katastrofu pro naši republiku.

Petr Cvalín

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama