Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.12.2013 14:08:08

Ultrakonzervativní pravičák hlásí, že se máme dobře...

Ultrakonzervativní pravičák hlásí, že se máme dobře...

Bývalý poradce Petra Nečase v oblasti zahraničí a lidských práv a obdivovatel chilského diktátora Pinocheta na veřejnosti hlásá, že si žijeme až nezaslouženě dobře.

Zajímalo by mne, v čem si tak žijeme dobře. Česká republika nemá finance na důchody, na mzdy lékařského personálu a mnoho dalších věcí. Pravice si zvykla na jeden fenomén. Neustále říkat, že se občané České republiky mají nanejvýš dobře a pokud někdo nesouhlasí s jejich rétorikou, tak namítnou, že leckde ve světě se lidé mají o mnoho hůře. Nedává to logiku, ale co čekat od lidí, kteří žijí v jakési iluzi, že Nečasova vláda byla to nejlepší, co náš národ mohlo potkat.
Česká republika se díky pravicovým vládám dostala až na úplné dno, ze kterého se jen tak snadno nevyhrabeme. Co přinesla pravicová vláda od roku 1989 pozitivního pro Českou republiku? Privatizaci v 90. letech, ve které se rozprodal skoro veškerý státní majetek? Nebo Klausovu devalvaci koruny? Církevní restituce? Co nám pozitivního přinesly pravicové vlády? Nic nenacházím!
Milion Čechů balancuje na hranici chudoby. Ať pan Joch a další pravicově smýšlející lidé řeknou tomuto milionu Čechů, že si žijeme až nezaslouženě dobře!
Od pana Jocha jsem nikdy nic pozitivního a inteligentního neočekával. Protože co čekat od člověka, který neuznává sociální a kolektivní lidská práva.

Jinak do příštího roku přeji všem ( opravdu všem ) hodně zdraví a spokojenosti.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama