Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.01.2014 22:57:30

Sobotko, opravdu to myslíš vážně?

Sobotko, opravdu to myslíš vážně?

Na světě je seznam personálního obsazení resortů. Je to výsměch nám všem.

Nejen mně, když se podívám na seznam personálního obsazení resortů, se chce doslova zvracet. Nakonec nejmenší parlamentní strana, kterou jsou dnes lidovci, si prosadila své. To znamená, že Marián Jurečka bude s největší pravděpodobností ovládat resort zemědělství. Všichni víme, že pod Ministerstvo zemědělství spadá i Státní pozemkový úřad, který se zabývá vydáváním lesů a polí v rámci církevních restitucí. Položme si otázku, zda-li sociální demokracie nevzdala boj s církevními restitucemi. S největší pravděpodobností ano. Bohužel. O Ministerstvu kultury raději pomlčím. Myslím, že většině veřejnosti se příčí, když tento resort má ovládat fanatický lidovec Daniel Herman, který nenávidí vše, co je nekřestaňské.
Pane Sobotko, myslíte opravdu vážně, že resort financí má připadnout panu Babišovi? Je Vám jasné, že Andrej Babiš tento post bude zneužívat ve prospěch Agrofertu?! Uvědomujete si to? Vždyť už dnes nám svoji firmu alespoň připomněl. Pro pana Dienstbiera jste také sehnali post.
Pan Stropnický půjde na Ministerstvo obrany? Možná je to dobrý filmový a divadelní herec, ale jako ministr obrany? Neměl by tam být někdo zkušenější, který alespoň rozumí armádě?
O panu Chovancovi, který má ovládat resort vnitra, mám také pochybnosti. Člověk, který byl dlouhá léta expertem na dopravu, ovládne vnitro.
Pokud budoucí koalice vydrží celé 4 roky, tak klobouk dolů pane Sobotko..


Petr Cvalín

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama