ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.01.2014 11:27:58

Vychází šestý díl Magazínu Středočeského kraje

Vychází šestý díl Magazínu Středočeského kraje

Celkem čtyři reportáže o dění v kraji v uplynulých prvních týdnech nového roku nabízí šestý díl internetového Magazínu Středočeského kraje, který právě vychází.


První reportáž informuje o zasedání tripartity kraje, které vedl hejtman Středočeského kraje Josef Řihák a vedle náměstků Pavla Jetenského a Zdeňka Syblíka se ho zúčastnili zástupci zaměstnavatelů, profesních a odborových organizací v kraji. Diskutovali o možnostech, jak řešit problémy týkající se nezaměstnanosti nebo získání peněz z fondů Evropské unie.

Na veletrh RegionTour v Brně zve druhá reportáž. Mapuje návštěvu středočeského hejtmana Josefa Řiháka na tomto veletrhu cestovního ruchu. Zároveň se dozvíte, jakým způsobem se Středočeský kraj prezentoval a proč je RegionTour pro kraje tak důležitý.

Třetí příspěvek je o potravinářském výrobku Středočeského kraje roku 2013. Kraj opět vyhlásil soutěž o nejchutnější regionální pochutiny, které na krajském úřadu ochutnávali a hodnotili pověření odborníci. Výsledky budou vyhlášeny na březnové výstavě „Zemědělec“ v Lysé nad Labem.

Šesté vydání magazínu uzavírá návštěva hejtmana Josefa Řiháka v Základní škole 28. října v Příbrami, která reprezentovala Českou republiku i kraj na mezinárodním projektu škol z Evropy a Asie přidružených k organizaci pro výchovu a vzdělání UNESCO. Z rukou hejtmana zástupci školy převzali medaile za úspěšnou prezentaci našeho základního školství na mezinárodní konferenci na Bali.

V závěru magazínu je tradiční přehled kulturních akcí.

Středočeský kraj spustil internetové vysílání magazínu začátkem loňského listopadu, a to na internetovém serveru: youtube.com či na Facebooku. Vysílá se také v čekárnách všech pěti krajských nemocnic a v některých regionálních televizích.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama