Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.01.2014 20:36:46

Pan Pospíšil, příklad typického politika ODS

Pan Pospíšil, příklad typického politika ODS

Jiří Pospíšil opustil ODS, avšak některá média z něho dělají mučedníka

Jiří Pospíšil je příkladem typického politika ODS, které razí heslo: když jsem nebyl zvolen do užšího vedení strany, tak opustím stranu. Pan Pospíšil byl vždy politik, který dělal politiku sám pro sebe. Svoji „vyjímečnost“ vždy dával veřejnosti najevo, například při zasedání Zastupitelstva Plzeňského kraje. Inu, arogantní jednání pana Pospíšila neznalo hranic. ODS je plná karieristů, kteří mají velice podobné chování jako Jiří Pospíšil. Je jen otázkou času, kdy potápějící se Titanic ODS opustí další kariérní politici. Byl bych velice rád, kdyby ODS opustili všichni kariéristé, protože pokud by se tak stalo, tak by ODS celostátně zanikla.
Co mne nejvíce zaráží bylo to, že Česká televize a NOVA pana Pospíšila označila za politika, kterého údajně prý lidé zbožňovali. Čemu se máme divit, vždyť média vždy kopala za ODS. Koho si nyní vyberou? Mám svůj typ. Na politickém nebi se objevila nová kometa Andrej Babiš. Jak ale víme, komety zazáří a zhasnou.

Petr Cvalín

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama