Adam B. Bartoš

  • ND
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.01.2014 13:51:29

Nejhorší vláda v historii. Bude ministrem pedofil?

Nejhorší vláda v historii. Bude ministrem pedofil?

NE Bruselu – Národní demokracie (ND) považuje současný návrh vládní sestavy za objektivně nejhorší vládní sestavu v novodobé historii země. Je výrazem totálního rozvratu politiky řízeného zvenčí a realizovaného za pomoci domácích pátých kolon.

Unijní kolonizace střední Evropy, která je dnes včetně České republiky de facto protektorátem EU, přinesla své hořké plody ve formě nástupu nečitelných podnikatelů-politiků navázaných na zahraniční kapitál (Babiš), kteří jen vystřídali už vyčpělé loutky týchž zájmů z vlád minulých (Schwarzenberg).

Řada navrhovaných kandidátů na ministry nové vlády má navíc silné vazby na USA, takže jen stěží mohou být nositeli autentických českých národních zájmů. Pavel Bělobrádek a Bohuslav Sobotka si jezdí do USA na stáže pro instrukce, Jiří Dienstbier má přímo americké občanství.

S novou vládou zároveň dochází k nástupu revolučně-levicových fanatiků, které v tomto kabinetu reprezentují jména jako Daniel Herman, Jiří Dienstbier, Michaela Marksová Tominová či Marcel Chládek. Znepokojivý je tak především nástup ideologie feminismu, politické korektnosti, gender a homosexualismu a ruku v ruce s tím jdoucí útok na rodinu a tradiční hodnoty vůbec, který je výše zmíněnými jmény symbolizován.

Ale to není vše. Zvrácenost a zlo obsažené v chystaném vládním kabinetu je ve skutečnosti ještě hlubší a obludnější, než by se mohlo na první pohled zdát. Vedení Národní demokracie disponuje důvěrnými informacemi, které zpochybňují morální integritu některých navržených kandidátů a to tak dramaticky, že jde za jakoukoli hranici současných veřejně přijímaných etických norem.           


Minimálně dva navržení kandidáti na ministra trpí výraznými a nebezpečnými sexuálními úchylkami (bisexualita se silnými sadistickými sklony v případě prvním, nedoléčená pedofilie v případě druhém). Jsme přesvědčeni, že tito lidé jsou nebezpečím pro stát a představují vážné riziko jak ve vztahu ke „svým“ resortům, tak pro celou společnost.

Vzhledem ke zkušenostem ze zahraničí se totiž lze důvodně obávat, že do svých funkcí nebyli navrženi jen proto, že jsou pro tyto své zvrhlé sklony velice snadno vydíratelní, ale také proto, že v budoucnu mohou posloužit ke krytí rozsáhlé sítě obchodování s dětmi a sexuálního zneužívání dětí, které jsou v západních politických strukturách obvyklé a jejichž vybudování hrozí i u nás.

Jako politická strana, která si je vědoma důležitosti názorového ukotvení v křesťanských hodnotách, a je tudíž schopna nahlížet i duchovní pozadí současných politických a společenských nešvarů, NE Bruselu – Národní demokracie věří, že jsme svědky nikoli náhodných procesů, ale připravovaného nástupu organizovaného zločineckého systému s přesahem do polosvěta tajných organizací a společností.

NE Bruselu – Národní demokracie proto vyzývá prezidenta republiky, aby tyto ministry do svých úřadů nejmenoval. Odvolává se přitom na jeho příslib proslovený při návštěvě Karlovarského kraje, kde řekl, že by do úřadu nejmenoval ministra, který by byl pedofilem. Ať už šlo o náhodu či prezident republiky podobnými informacemi disponoval, je v každém případě potřeba zabránit nástupu takto morálně pokřivených lidí do vlivných funkcí.

NE Bruselu – Národní demokracie volá v této těžké hodině blížící se „protektorátní“ vlády všechny vlastence a lidi konzervativního přesvědčení ke společné práci na obnově českého národa.                      



Vedení NE Bruselu – Národní demokracie

Adam B. Bartoš – předseda
Ladislav Zemánek – místopředseda

27. ledna 2014

 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama