Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.02.2014 13:43:49

Vasil Biľak

Vasil Biľak

Nezúčastnil jsem se pohřbu zrádce českého národa, ale jsem přesto jsem komunista

Dnes jsem se zájmem přečetl článek na serveru Parlamentnílisty.cz o tom, že mladí komunisté se hrdě zúčastnili pohřbu Vasila Biľaka.Také jsem četl o tom, že členové KSČM se podle jednoho radikálního komunisty řadí do „ovocnářské šlechty“.


Jsem členem KSČM a v životě bych nikdy nešel na pohřeb Vasila Biľaka, nejen podle mne odporného zrádce národa, který naší vlast vydal do rukou cizích mocností. Pokud někdo oslavuje Vasila Biľaka a prohlašuje o tomto člověku, že je to hrdina, který zachránil český národ před kapitalismem, tak v tomto případě si musíme dát na takové lidi pozor, protože tito „vlastenci“ představují pro Českou republiky veliké nebezpečí. Víte proč? Pokud někdo oslavuje vlastizrádce, tak nikdy nevíte, zda-li i on někdy zradí svoji vlast. Členové KSČ a Svazu mladých komunistů by si měli uvědomit, že 21. srpen 1968 znamenal pro Československo veliké ponížení a nejen to. Na to nesmíme zapomenout!!

Pohrávám si s myšlenkou, co by se stalo, kdyby československá armáda aktivně zasáhla proti okupantům. Mělo by Československo sílu se ubránit proti okupantům 21.srpna 1968? S největší pravděpodobností ne. Bohužel.

Nikdy nesmíme zapomenout na ty, kteří po srpnové invazi protestovali na Rudém náměstí, v Polsku a v NDR. I jim patří veliké díky za to, že nesouhlasili s invazí do Československa.

Všichni inicátoři tzv. zvacího dopisu měli být potrestáni. Bohužel se to nestalo. Kolaborant Vasil Biľak si vesele běhal po světě až do svých 96 let...To je spravedlnost? Ne není. Vasil Biľak měl být potrestán.

Petr Cvalín, člen okresního výboru KSČM v Domažlicích

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama