Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.02.2014 19:38:15

Tisíce a tisíce svíček ozáří Staroměstské náměstí

Tisíce a tisíce svíček ozáří Staroměstské náměstí

Pětadvacátého února proběhne v Praze vzpomínková akce za oběti komunismu.


Opět slýcháváme ta stará hesla, omýlaná pořád dokola:“ Zastavme vliv komunismu v České republice; Nechceme, aby nám vládli politruci; Ať se naše země nepřiblíží ke KLDR“. Prý lidé už cca 1 rok drží kontinuální hladovku za oběti, zabité komunisty. Jen bych byl nerad, aby lidé z organizace Bez komunistů, která je platformou demokratických a antikomunistických iniciativ, nevyhladověli. Natož, aby měli žaludeční vředy například z rozrušení, kdyby KSČM neustále posilovala. I to je možné.

Vzpomínková akce, která proběhne nejen v Praze, se zaštiťuje heslem filmového režiséra Miloše Formana: "Komunismus je ostuda lidstva". Raději bych udělal vzpomínkovou akci, která by se zaštiťovala heslem: „Kapitalismus je ostuda lidstva“. A proč by to tak být nemohlo? Vždyť lidé za vlády rádoby pravicových demokratů ztráceli střechu nad hlavou, sociální jistoty, lidskou důstojnost atd“.

Nevím, co si organizátoři od vzpomínkové akce, která proběhne pětadvacátého února, slibují. Vždyť volby a občané vždy určí, kdo bude v České republice vládnout.

Ještě jedna poznámka. Komunisté v naší zemi nevládnou od roku 1989. Od tohoto roku, to jde s Českou republikou z kopce. Ať raději lidé demonstrují za to, aby občané České republiky měli stejná práva, zaměstnání, sociální jistoty atd. Ale toho se asi nedočkáme. Antikomunistické iniciativy se chtějí opět zviditelnit.. K tomu mají velikou příležitost. Určitě budou ve všech médiích a na televizních obrazovkách.


Petr Cvalín, člen okresního výboru KSČM v Domažlicích

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama